Evenimentul Zilei > Politica > Nucleara lui Gușă. Se pregătește „decapitarea” lui Iohannis. Noua „Sufragerie a lui Oprea”
Nucleara lui Gușă. Se pregătește „decapitarea” lui Iohannis. Noua „Sufragerie a lui Oprea”

Nucleara lui Gușă. Se pregătește „decapitarea” lui Iohannis. Noua „Sufragerie a lui Oprea”

Cozmin Gușă, patronul Realitatea TV, a lansat o ipoteză-bombă cu privire la turul al II-lea al alegerilor prezidențiale.

Gușă susține că Florian Coldea, împreună cu șefi și rezerviști ai serviciilor secrete, pun la cale un plan pentru înfrângerea președintelui Iohannis.

„După cât am cercetat astăzi   (miercuri -n.r.), că cercetăm şi noi, se pare că a existat zilele trecute o nouă sufragerie a lui Oprea. Eu nu spun că s-a întâmplat neapărat în sufrageria lui Gabriel Oprea, dar o nouă sufragerie, cu parte din personajele de atunci, se pare ca s-ar fi organizat, iar miza ar fi fost anti-Iohannis, pentru ca atât Florian Coldea, cât și Laura Codruța Kovesi, ei sunt suparăți, considerând ca în pofida faptului ca au încălcat legea amândoi, Iohannis ar fi trebuit sa îi susțină, fără niciun argument.

Or, dacă acest lucru s-a întâmplat, și o sa am confirmarea pana mâine (joi -n.r.), atunci este clar îngrijorarea echipei de campanie pentru genul asta de atacuri care pot sa vina în următoarea perioadă.

Deci, dacă sufrageria lui Oprea episodul 2, aici mă gândesc și la cel care a dezvăluit acest scandal, Dan Andronic și colegul lui Mirel Curea, care în această zi au avut o atitudine extrem de contondentă la adresa lui Florian Coldea, care le-ar fi trimis, nu știu dacă mesaje de amenințare, dar oricum mesaje de atenționare, în ultimele zile, poate și în urma editorialul lui Curea pe care l-am dat la Realitatea, legat de evidenta faptului că Florian Coldea trebuie sa fugă să se ascundă, pentru ca proiectul lui cu USR alternativa a picat.”, a spus Cozmin Gușă, la Realitatea Plus.