Evenimentul Zilei > Sport > Griezmann, implicat în cea mai tare afacere din 2020! VIDEO
Griezmann, implicat în cea mai tare afacere din 2020! VIDEO

Griezmann, implicat în cea mai tare afacere din 2020! VIDEO

Noul sezon abia e la început, dar marile cluburi deja își pregătesc strategiile pentru vara viitoare.

Barcelona și PSG pun la cale schimbului anului 2020, scrie Daily Mail, care citează presa franceză, conform căreia Neymar ar urma să se întoarcă pe Camp Nou, iar Griezmann să ia calea Parisului!

Ar fi o adevărată lovitură pe piața transferurilor, mai cu seamă că Antoine Griezmann abia ce a ajuns la Barcelona (120 de milioane de euro, clauză de reziliere achitată lui Atletico Madrid). Totuși, evoluțiile sale au fost sub așteptări (9 meciuri, 3 goluri și 2 pase decisive) și nici relațiile (de joc și personale) cu superstarul Leo Messi nu sunt dintre cele mai bune.

Presa internațională scrie că, pentru a fi de acord cu afacerea propusă de catalani, PSG vrea și o diferență de bani, fiindcă a plătit 222 de milioane de euro când l-a „răpit” pe Neymar chiar de la Barcelona.

Mbappe, variantă de rezervă?!

Greu de crezut, dar prin Spania se vorbește că, dacă nu-l vor putea readuce pe Neymar, oficialii Barcelonei pregătesc lovitura loviturilor: transferul superatacantului Kylian Mbappe!

Ar fi o mutare cu adevărat uluitoare, mai cu seamă că Mbappe este dorit și de Real Madrid. Iar când președintele Florentino Perez își pune ambiția, greu să-l mai oprească cineva.