Greul greilor s-a drogat în SUA! Totul a fost filmat. Bomba deceniilor în România

Greul greilor s-a drogat în SUA! Totul a fost filmat. Bomba deceniilor în România

Dezvăluire de senzaţie despre o parte mai puţin ştiută a vieţii unuia dintre cei mai mari artişti ai României, Tudor Gheorghe, care a recunoscut că s-a drogat în SUA.

Remarca incendiară a fost lansată în studioul Gazetei Sporturilor, în cadrul emisiunii online „Prietenii lui Ovidiu” (n.r. Ovidiu Ioaniţoaia).

În ediția explozivă ce va fi difuzată în miercuri seară, de la ora 20:00, celebrul artist în vârstă de 75 de ani a povestit un episod incredibil din cariera sa.

A făcut-o foarte relaxat, cu mina unui om care conştientizează că a fost doar o experienţă izolată generată de o curiozitate imensă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Drogare asistată de prieteni

Fără a detalia în ce an s-a întâmplat grozăvia, Tudor Gheorghe a povestit doar că totul s-a desfăşurat în Statele Unite ale Americii (SUA).

S-a întâmplat în Long Island, celebra insulă din statul New York, pe care se află două cartiere şi două suburbii ale oraşului New York.

„- Maestre, am auzit că ai o poveste ciudată, dar interesantă, din SUA. Ce-ai făcut? - A fost o experiență! Eram la un prieten la Long Island. Ne-am întâlnit într-o seară cu doi doctori și ei plecați din România.

A venit vorba de drogați și de chestii d-astea. I-am spus că i-am văzut cum erau vai de mama lor... Și m-au întrebat: «Vrei să vezi cum e?». Curiozitatea, normal! Era heroină. Și m-au injectat”, se arată în începutul dialogului dintre Ovidiu Ioaniţoaia şi Tudor Gheorghe.

L-au şi filmat când s-a drogat

În continuarea dezvăluirii care va stârni cu siguranţă multe ecouri în showbizul românesc, apreciatul cantautor a divulgat că a fost înregistrat.

Desigur, totul s-a întâmplat la dorinţa acestuia, întrucât era curios să vadă la final în ce fel a reacţionat sub efectul stupefiantului toxic, derivat al morfinei.

„- Te-ai lăsat pe mâna lor? - Ovidiu, nebunia a fost că i-am pus să mă și filmeze. Am stat cu ei de vorbă, am devenit volubil, dar odată mi s-a dus filmul.

M-am dus să mă culc, într-o casă d-asta tipic americănească, livingul jos și sus dormitoarele.

Am urcat, dar în loc să mă duc să mă culc în dormitor, m-am dezbrăcat în pielea goală și m-am culcat în cadă.

Dădeam din mâini, ultima imagine pe care o văzusem era cum ninge. Totul era argintiu, era o nebunie”, i-a mai spus artistul cunoscutului jurnalist sportiv.

I s-a mai propus o doză de heroină

Când s-a trezit, artistul a precizat că s-a simţit foarte rău. Atât de rău, încât ulterior n-a mai resimţit niciodată acele senzaţii de rău.

Practic, cea mai mare problemă a lui Tudor Gheorghe în acele momente era legată de migrenele insuportabile.

Cei care l-au asistat când s-a drogat cu heroină aveau experienţă şi se aşteptau la o astfel de problemă, pentru rezolvarea căreia au propus şi două „leacuri”.

„- Și-ai dormit în cadă? - M-am trezit cu o sete și-o foame de dulce... Îmi scrisese Emil pe-un carton: „Ai tort de înghețată! Coca-Cola". M-am trezit cu o durere de cap!