Evenimentul Zilei > Actualitate > Greta Thunberg, făcută praf de o celebritate: „O idioată stupidă, o suedeză ciudată care…”
Greta Thunberg, făcută praf de o celebritate: „O idioată stupidă, o suedeză ciudată care…”

Greta Thunberg, făcută praf de o celebritate: „O idioată stupidă, o suedeză ciudată care…”

Jeremy Clarkson o desfiinţează pe Greta Thunberg  numind-o „idiotă stupido cu temperament rău” care navighează pe un iaht cu motorină.

Jeremy Clarkson o acuză că nu a oferit soluții (cei care au scos-o la înaintare) la schimbările climatice în timp ce tocmai ea „navighează peste ocean într-un iaht cu motorină”. Jeremy a mai spus că discursul său de la Națiunile Unite nu a oferit soluții atunci când a acuzat liderii că i-au furat „visele și copilăria”.

El a adăugat că suntem cu toţii conștienți de schimbările climatice de ceva timp, iar acum „există acea suedeză ciudată care se ocupă cu tot felul de zgomote spunând că„ vom muri ”, suntem cu toții conștienți de asta, dar soluţiile unde sunt?.

Jurnalistul a mai spus, de asemenea, că a fost martor în primul rând la impactul schimbărilor climatice, întrucât a văzut râuri reduse la bălți în timp ce filma „The Grand Tour” în Cambodgia.

El a adăugat: „În loc să sări în sus și în jos și să-ţi fluturi brațele în aer, poți de fapt să te duci acolo și să le spui celor care fac rău, stop”. Ce vrei să fac acum? Să mă urc în iahtul din fibră de carbon și să strig la Donald Trump?”

El a continuat, criticând-o pentru că a plecat în Chile pentru conferința privind schimbările climatice, care a fost apoi mutată la Madrid, spunând că acesta l-a făcut să râdă, numit-o pe Greta „naivă”.  Culmea este, adolescenta a luat foc deoarece a fost criticată deoarece practică incitarea fricii în rândul copiilor cu activismul ei climatic, unul fals, a mai spus Clarkson, potrivit dailymail.