Evenimentul Zilei > Politica > Greșeala făcută de Marcel Ciolacu la inaugurarea unei săli polivalente: „Vom beneficia de această casă mortuară”
Greșeala făcută de Marcel Ciolacu la inaugurarea unei săli polivalente: „Vom beneficia de această casă mortuară”

Greșeala făcută de Marcel Ciolacu la inaugurarea unei săli polivalente: „Vom beneficia de această casă mortuară”

Marcel Ciolacu a fost prezent la inaugurarea unei săli polivalente, dar a făcut o gafă care a fost taxată de oamenii prezenți. Președintele Partidului Social Democrat a avut un discurs șocant.

Președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a fost prezent în data de 12 august la inaugurarea unei săli polivalente în Bistrița. Cu toate că oamenii au așteptat discursul lui, acesta a făcut o gafă care nu a fost ignorată.

Ciolacu și-a început discursul cu o afirmație care nu are nicio legătură cu obiectivul vizitat. După un șir de laude la adresa președintelui Consiliului Județean Bistrița Năsăud Radu Moldovan, liderul PSD a precizat că este la inaugurarea „unei case mortuare”, de care, „la un moment dat, vom beneficia cu toții”.

„Astăzi am venit la inaugurarea unei case mortuare de care vom beneficia cu toții la un moment dat. Vorbim de o investiție de peste 27 de milioane de euro, o sală polivalentă care vom beneficia cu toții în viață”, a declarat Marcel Ciolacu vineri, la Bistrița.

Marcel Ciolacu, președinte PSD
Sursa foto: Razvan Valcaneantu/EEC

Marcel Ciolacu se scuză

Președintele PSD a încercat să se scuze, repetând că azi se inaugurează noua investiție: „sala polivalentă, de care la un moment dat cu toții vom avea nevoie”. Acesta ar fi spus „casa mortuară, pentru a-l parodia pe un primar din comuna Voiteg, județul Timiș. Primarul respectiv s-ar fi lăudat pe facebook cu investiția unei capele, spunând că „vom beneficia cu toții de ea”, arată reprezentanți ai PSD.

Marcel Ciolacu, Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, şi Vasile Dîncu, ministrul Apărării, au mers vinerea trecută la pre-recepţia lucrărilor de la noua sală polivalentă. Ea a fost construită prin Compania Naţională de Investiţii şi cu aportul Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud.

,,Aceasta va fi noua casă a echipei de handbal CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud! Este un bun exemplu că se poate construi repede și bine în #România, atunci când parteneriatul între administrație și constructor funcționează așa cum trebuie. Îi felicit pe colegii mei Emil Radu Moldovan și Daniel Suciu și îi încurajez să facă în continuare lucruri bune pentru #bistrițeni!”, scria președintele PSD pe Facebook înainte de eveniment, potrivit G4media.