Evenimentul Zilei > Politica > Grapini atacă fuziunea PC-PLR
Grapini atacă fuziunea PC-PLR

Grapini atacă fuziunea PC-PLR

Europarlamentarul PC Maria Grapini a lansat ieri un atac dur la adresa lui Daniel Constantin, șeful conservatorilor, în condițiile în care, la Congresul formațiunii de la finalul acestei săptămâni, se va vota fuziunea PC cu PLR.

Într-o scrisoare deschisă adresată lui Constantin, ea a afirmat că e nemulțumită de modul în care acesta a condus partidul, acuzându-l că nu a fost interesat să îi crească imaginea, cu toate că a primit „de-a gata” formațiunea fondată de Dan Voiculescu.

„M-ați dezamăgit, domnule Daniel Constantin, și nu numai pe mine. (…) Diferența de opinie pe care ați avut-o cu președintele fondator Dan Voiculescu, despre care ați vorbit în presă, ar fi trebuit să vă conducă la demisia din funcția de președinte al Partidului Conservator”, a punctat Grapini.

Prin fuziunea celor două partide, Tăriceanu și Constantin își propun să devină a treia forță în Parlament, în vederea parlamentarelor din 2016. Cei doi vor rămâne co-președinți și de asemenea, vor fi păstrate structurile de conducere centrale, până în 2017. de cealaltă parte, Dan Voiculescu a anunțat crearea Partidului Puterea Umanistă (PPU).