Evenimentul Zilei > Actualitate > Grandma World 2019. Iraida, sexy-bunicuța din Moldova
Grandma World 2019. Iraida, sexy-bunicuța din Moldova

Grandma World 2019. Iraida, sexy-bunicuța din Moldova

Iraida Gorea Cojocaru a câștigat Grandma World 2019. Sexy-bunicuța a demonstrat că niciodată nu-i târziu să participi la un concurs de frumusețe.

Iraida Gorea Cojocaru are 52 de ani și pe 22 ianuarie a luat prestigiosul trofeu „Grandma World 2019”, în cadrul concursului „Mrs. Grandma Universe 2019”. „Mrs. Universe Grandma 2019” are loc în fiecare an, pe 21 ianuarie atunci când bulgarii sărbătoresc ”Mrs Baba” (Ziua Bunicii), anul acesta desfășurându-se în zilele de 20-22 ianuarie în Sofia, Bulgaria, în concurs participând femei de pe cinci continente cu vârste cuprinse între 43 și 83 de ani, scrie ea.md.

Scopul acestui concurs este de a da un exemplu de bunică contemporană – frumoasă, îngrijită, muncitoare, fericită, o mamă și o bunică iubitoare, cu încredere în forțele proprii. În finala concursului au intrat 10 reprezentante, printre care și Iraida Gorea Cojocaru din Ialoveni, care a reușit să cucerească juriul prin frumusețe și șarm.

Fiecare participantă a defilat în rochie de seară, în costumul tradițional și a prezentat un număr artistic, moldoveanca reușind să se remarce printr-un…dans oriental.

La cei 52 de ani, Iraida Gorea a cucerit juriul și s-a întors în Republica Moldova cu prestigiosul trofeu Grandma World, demonstrând astfel, că indiferent de vârstă, o femeie poate fi frumoasă, chiar irezistibilă și poate cuceri lumea oricând!