Evenimentul Zilei > Horoscop > Google și Nastratin Hogea. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR
Google și Nastratin Hogea. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Google și Nastratin Hogea. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Eşti optimist şi în weekend problemele nu îţi mai par aşa de grele. Cu toate ca şi tu suferi din aceleaşi motive, îţi arăţi compasiunea şi iţi oferi sprijinul unei persoane din jurul tau.

Şi pentru că vremea este încă frumoasă să vă spun două pilde cu Nastratin Hogea, cu cine altul:

 Nastratin Hogea, avatarul meu, așa mă poreclise Corneliu Mănescu, se pare că făcea haz și de cele sfinte, sau, în locuri sfinte. Iată, două pilde.

Sultanul l-a invitat pe Nastratin Hogea la o mare sărbătoare, împlinea un număr de ani de domnie. Așa că Nastratin s-a dus în bazar și a cumpărat o bucată de… nu se mai știe dacă era in, bumbac, sau mătase. În orice caz a cheltuit mult, spunându-și că obrazul subțire, cu cheltuială se ține. S-a dus la croitor, un prieten de-al lui. Croitorul i-a luat măsurile, l-a întrebat la ce îi trebuie caftanul de sărbătoare și apoi când Nastatin s-a interesat când o să fie gata a răspuns: ”Cu ajutorul lui Dumnezeu, peste o săptămână!” Peste o săptămână caftanul de sărbătoare nu era gata. Croitorul nici nu începuse să croiască. Nastratin îl întreabă pe croitor când o să fie gata caftanul. Croitorul răspunde: ”Cu ajutorul lui Dumnezeu, peste o săptămână!” A trecut și a doua săptămână și cafatanul tot nu era gata. Nastratin îl mai întrebă odată pe croitor când este gata caftanul. ”Cu ajutorul lui Dumnezeu, peste o săptămână!” Nastratin Hogea îi răspunde: ”Vine ziua sărbătorii și caftanul meu nu este gata! Știi ce, nu ai putea să-l faci în patru zile, fără ajutorul lui Dumnezeu?”

PAGINA ANTERIOARA CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Horoscop
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: