Îmi zicea cum fac să dau de Abramburica de la ProTV

„L-am dus pe Mitea la Ajax, iar în primii doi ani i-a uimit pe toți. Dar după aceea a căzut. Îmi zicea: bre nea Giovanni, cum fac să dau și eu de Abramburica? Eu nu știam cine e Bramburica sau Abramburica. Îi spuneam să joace fotbal, s-o lase pe Bramburica”, povestşte Giovanni Becali în direct la Digi Sport.

Fostul impresar a spus că femeile și accidentările l-au terminat

”Eu plecasem cu Chivu de la Ajax la Roma și așa l-am adus pe Mitea acolo. L-am cărat, la început, ca un bagaj, după mine. L-am lăsat acolo în probe. După o lună, m-au chemat să venim să semnăm contractul. Primul an, i-a spart, al doilea an, i-a spart, devenise bun prieten cu Ibrahimovic. Char m-a întrebat Zlatan, odată, când ne-am văzut la Milano: ’ce face țigănușul meu?’”, a dezvăluit Becali la emisiunea Digi Sport Matinal.

Ion Becali mai povesteşte si despre surorile Bambi

 „Bre, nea Giovanni, au fost aici, trei zile, surorile Bambi’. Habar n-aveam cine erau. Le-a invitat pe alea pe acolo, se plimbau cu barca, cu Sneijder, pe acolo. Nu știu, nu le cunosc, dar alerga după fete, în loc să-și vadă de treaba lui”, povesteşte amuzat fostul agent de fotbalişti.

Becali spune că nu știa nici ce înseamnă „exit”

Mitea nu s-a adaptat și din cauza faptului că nu știa engleza, spune Becali:”El nu știa ce înseamnă exit, nu știa nimic. ’Bre, dacă puteam să iau un tren să plec de aici…’. De ce, l-am întrebat. ’Bre, am lăsat puradeii acasă, are vreo patru-cinci frați pe care-i întreținea el (…).  Noroc că eu și cu frate-miu i-am cumpărat un teren în Fundeni și i-am făcut o casă. O casă unde și-a adus puradeii. Apoi și-a găsit o fată frumoasă, a stat cu ea. Au fost și accidentările… Nicu a reprezentat o aventură extraordinară pentru mine.”, a mai declarat Giovanni Becali.