Evenimentul Zilei > Sport > Ioan Becali face dezvăluiri incredibile despre Mitea, surorile Bambi şi Abramburica de la ProTV
Ioan Becali face dezvăluiri incredibile despre Mitea, surorile Bambi şi Abramburica de la ProTV

Ioan Becali face dezvăluiri incredibile despre Mitea, surorile Bambi şi Abramburica de la ProTV

Giovanni Becali a depănat amintiri despre Nicolae Mitea şi dorinţele sale obsesive faţă de fosta Abramburica de la ProTV, Dana Rogoz.

Îmi zicea cum fac să dau de Abramburica de la ProTV

„L-am dus pe Mitea la Ajax, iar în primii doi ani i-a uimit pe toți. Dar după aceea a căzut. Îmi zicea: bre nea Giovanni, cum fac să dau și eu de Abramburica? Eu nu știam cine e Bramburica sau Abramburica. Îi spuneam să joace fotbal, s-o lase pe Bramburica”, povestşte Giovanni Becali în direct la Digi Sport.

Fostul impresar a spus că femeile și accidentările l-au terminat

”Eu plecasem cu Chivu de la Ajax la Roma și așa l-am adus pe Mitea acolo. L-am cărat, la început, ca un bagaj, după mine. L-am lăsat acolo în probe. După o lună, m-au chemat să venim să semnăm contractul. Primul an, i-a spart, al doilea an, i-a spart, devenise bun prieten cu Ibrahimovic. Char m-a întrebat Zlatan, odată, când ne-am văzut la Milano: ’ce face țigănușul meu?’”, a dezvăluit Becali la emisiunea Digi Sport Matinal.

Ion Becali mai povesteşte si despre surorile Bambi

 „Bre, nea Giovanni, au fost aici, trei zile, surorile Bambi’. Habar n-aveam cine erau. Le-a invitat pe alea pe acolo, se plimbau cu barca, cu Sneijder, pe acolo. Nu știu, nu le cunosc, dar alerga după fete, în loc să-și vadă de treaba lui”, povesteşte amuzat fostul agent de fotbalişti.

Becali spune că nu știa nici ce înseamnă „exit”

Mitea nu s-a adaptat și din cauza faptului că nu știa engleza, spune Becali:”El nu știa ce înseamnă exit, nu știa nimic. ’Bre, dacă puteam să iau un tren să plec de aici…’. De ce, l-am întrebat. ’Bre, am lăsat puradeii acasă, are vreo patru-cinci frați pe care-i întreținea el (…).  Noroc că eu și cu frate-miu i-am cumpărat un teren în Fundeni și i-am făcut o casă. O casă unde și-a adus puradeii. Apoi și-a găsit o fată frumoasă, a stat cu ea. Au fost și accidentările… Nicu a reprezentat o aventură extraordinară pentru mine.”, a mai declarat Giovanni Becali.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: