Evenimentul Zilei > Sport > Gino Iorgulescu îi vrea pe Mutu și Sânmărtean la echipa națională
Gino Iorgulescu îi vrea pe Mutu și Sânmărtean la echipa națională

Gino Iorgulescu îi vrea pe Mutu și Sânmărtean la echipa națională

Gino Iorgulescu, președintele LPF, a afirmat că petrolistul Adrian Mutu și stelistul Lucian Sânmărtean nu ar trebui să lipsească de la viitoarele acțiuni ale primei reprezentative de fotbal.

Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a vorbit despre echipa națională a României și a opinat că Adrian Mutu și Lucian Sânmărtean ar trebui să fie convocați de selecționerul Victor Pițurcă, datorită evoluțiilor foarte bune pe care le-au avut în ultimul timp la echipe de club.

„Sânmărtean şi Mutu, la cum au jucat în acest început de sezon, ar fi îndreptăţiţi să fie convocaţi la lotul naţional. Mai ales aseară, Sânmărtean a fost printre puţinii de pe teren care a demonstrat că este un jucător de valoare, a fost un artizan al jocului. La nivelul la care au demonstrat că sunt la ora aceasta eu i-aş selecţiona. Dar asta e decizia antrenorului, iar responsabilitatea rezultatului este tot la el", a spus Gino.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.