Evenimentul Zilei > Actualitate > Gigi Becali și-a DESFIINȚAT un jucător: „Ce vorbești, mă? Așa mare VALOARE ai? Clubul care vrea să te ia nu dă 40.000 de euro?”
Gigi Becali și-a DESFIINȚAT un jucător: „Ce vorbești, mă? Așa mare VALOARE ai? Clubul care vrea să te ia nu dă 40.000 de euro?”

Gigi Becali și-a DESFIINȚAT un jucător: „Ce vorbești, mă? Așa mare VALOARE ai? Clubul care vrea să te ia nu dă 40.000 de euro?”

Gigi Becali s-a supărat pe Valentin Cojocaru, după ce portarul i-a cerut finanțatorului să renunțe la clauza de formare ce i se cuvine grupării „roș-albastre”.

Valentin Cojocaru și-a reziliat contractul cu FCSB și își caută o echipă la care să evolueze în sezonul viitor. Goalkeeperul poate negocia din postura de jucător liber de contract, dar fosta sa formație trebuie să încaseze clauza de formare. Gigi Becali a povestit că s-a enervat pe Cojocaru, pentru că portarul l-a rugat pe finanțator să renunțe la orice pretențtii financiare.

„I-am dat drumul liber. Dar m-a sunat Cojocaru și m-a întrebat dacă nu renunț și la taxa de formare. Clubul care îl transferă trebuie să dea acești bani. E o sumă de 30-40.000 de euro. I-am zis: Ce vorbești, mă? Așa mare valoare ai? Clubul care vrea să te ia nu dă 40.000 de euro? Să fii sănătos. Rădoi a greșit când a încercat să-l joace pe Cojocaru în locul lui Florin Niță”, a spus Becali la Sport.ro.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.