Evenimentul Zilei > Actualitate > Gigi Becali, din nou în centrul atenției. A făcut spectacol la nunta fiului milionarului Teia Sponte
Gigi Becali, din nou în centrul atenției. A făcut spectacol la nunta fiului milionarului Teia Sponte

Gigi Becali, din nou în centrul atenției. A făcut spectacol la nunta fiului milionarului Teia Sponte

Gigi Becali a făcut mare show la nunta lui Costa Sponte, fiul milionarului Teia Sponte.

Duminică, 26 mai, fiul milionarului Teia Sponte, Costa, s-a însurat cu Bianca, o tânără în vârstă de doar 20 de ani. Gigi Becali nu a lipsit de la eveniment. Patronul FCSB-ului, mare pretrecăreț, nu a rezistat tentației și s-a dat în spectacol. 

După cununia, religioasă de duminică după-amiază, nuntașii au fost transportați cu limuzina la restaurant, unde a început petrecerea. Invitații, printre care s-au numărat mai multe nume din fotbalul românesc, s-au distrat pe ritmuri machedonești, care funcționează ac un magnet pentru patronul vicecampioanei României. Acesta s-a urcat pe scenă, a dansat și a cântat sub ochii tuturor celor prezenți la petrecere. 

Gigi Becali, prieten la cataramă cu Teia Sponte

Gigi Becali a fost însoțit la nuntă de una dintre fiice, care a purtat o rochie neagră. Printre artiștii care au încins atmosfera s-au numărat Elena Gheorghe și Steaua di Vreari, notează SpyNews.

În vârstă de 59 de ani, Teia Sponte a fost vicepreședinte al echipei Steaua București. Omul de afaceri de origine aromână a intrat în atenția mass-media la începutul anilor '2000, prin intermediul afacerilor sale imobiliare.

Foto: Antena Stars