Gigi Becali s-a IMPLICAT în echipa Stelei, înainte de derby-ul cu Rapid

Gigi Becali s-a IMPLICAT în echipa Stelei, înainte de derby-ul cu Rapid

Costel Gâlcă, tehnicianul Stelei, s-a arătat nemulțumit de faptul că la meciul, de aseară, cu Rapid (scor 0-1), i-au lipsit doi dintre cei mai importanți din lotul trupei din Ghencea: Andrei Prepeliţă şi Giedrus Arlauskis.

Antrenorul „roș-albaștrilor” a mărturist că decizia ca cei doi să nu evolueze în partida cu Rapid i-a apaținut finanțatorului Gigi Becali.

„Ne-au lipsit doi jucători importanţi, Prepeliţă, care este numărul 1 pe postul lui în momentul de faţă şi dă echilibru echipei, şi Arlauskis, care este foarte important. Domnul Becali a luat decizia să nu joace, ca să pregătim echipa pentru la vară. Am avut o ultimă discuţie sâmbătă. Este greu pentru că în opinia mea campionatul nu este câştigat încă. Va fi greu pentru că echipele de la retrogradare vor juca cu ambiţie.

Ne puteți urmări și pe Google News

E greu pentru că jucătorii veniţi sunt foarte buni, dar este greu să-i integrezi. Mi-ar fi plăcut să mă bazez pe toţi cei 26 de jucători din lot. Arlauskis şi Prepeliţă sunt afectaţi, doreau să joace. Pe de o parte au înţeles, dar pe de alta au plecat trişti. Se vor pregăti cu echipa în continuare, nu sunt excluşi din lot. Tot ce se întâmplă în jurul echipei nu este un lucru pozitiv. Sper ca pe viitor, suporterii să ne acorde sprijinul”, a declarat Gâlcă.