În opinia lui Ilie Năstase – apropiat al echipei roș-albastre, Gigi Becali a greșit când a decis să încheie colaborarea cu Narcis Răducan. Totodată, întrebat dacă nu se teme patronul FCSB s-ar putea răzbuna și pe el, Nasty a răspuns ferm.

„Becali nu are cum să mă îndepărteze de FCSB. Nu m-a îndepărtat Ceaușescu și mă îndepărtează Becali? Băiatul ăsta, Gigi, câteodată, se trezește să vorbească și să facă rău echipei exact când merg lucrurile. Nimeni nu o să îl schimbe, nici măcar Dumnezeu. A greșit cu plecarea lui Narcis Răducan, el cred că se pricepea la fotbal”, a declarat Ilie Năstase la Pro X.

Narcis Răducan, prea moale în opinia lui Gigi Becali

Ruptura dintre Gigi Becali și Narcis Răducan s-a produs marți, la Palat. Patronul FCSB s-a arătat nemulțumit de pozițiile publice ale fostului mijlocaș, de faptul că nu critică vehement arbitrajele. Totodată, finanțatorul vicecampioanei a invocat și declarațiile lui Răducan nu privire la CSA Steaua, care pun echipa armatei într-o lumină favorabilă.

De-a lungul timpului, Narcis Răducan a mai ocupat funcții de birou la Unirea Urziceni, Oțelul Galați, FC Viitorul, Concordia Chiajna, Astra Giurgiu, ASA Tîrgu Mureș și Pandurii. La FCSB a rezistat doar 11 săptămâni.