Impresarul Giovanni Becali a dezvăluit că fotbalistul în vârstă de 24 de ani a fost intens urmărit de formații din MLS, iar în următoarea perioadă de mercato va primi și o ofertă.

Potrivit spuselor lui Ioan Becali, finanțatorul FCSB cunoaște interesul mai vechi al echipelor respective pentru Tănase, dar la acea vreme voia să-i facă un contract imens şi să-l ţină la echipă.

Oferta se învârte în jurul sumei de 7-8 milioane de dolari, dar rămâne de văzut dacă Gigi Becali va fi de acord.

„Au fost oferte din America, există în continuare interes din America pentru Tănase. Acum să vedem în iarnă, dacă patronul va decide să-i dea drumul. Dacă o să fie de acord în iarnă să-l lase să plece. Este vorba de 7-8 milioane de dolari.

Deocamdată nu a zis nimic, au fost doar tatonări, acum să vină ofertă concretă și vom vedea ce zice Gigi. Să ducă el echipa în primele șase și vom vedea în iarnă”, a dezvăluit Ioan Becali la Digi Sport Matinal.

De serviciile lui Florin Tănase este interesată și gruparea din Belgia, Antwerp. Ladislau Boloni, antrenorul echipei, a urmărit meciul dintre Craiova – FCSB (0-1) pentru „a fura ceva”, apreciind la finalul jocului evoluția mijlocașului ofensiv.

În prezent, Florin Tănase este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 3 milioane de euro.