Gigi Becali a tărit intens returul pe care FCSB l-a disputat, miercuri, la Plzen, cu Viktoria, în turul al 3-lea preliminar al Ligii Campionilor. Finanțatorul „roș-albaștrilor” a afirmat că a avut o strângere de inimă la 1-0 și 1-1, iar la golul marcat de Florin Tănase a izbucnit în plâns.

„Eu am văzut echipa aia în tur și nu mi-a plăcut. Le-am zis băieților după meciul tur că ne vom califica ușor. Eu spun că ușor înseamnă că ultimul sfert de oră te uiți liniștit la meci. Am avut emoții la 1-0 și 1-1. Când am dat golul 3 am izbucnit în lacrimi de bucurie și am plâns până la finalul meciului. Mă bucur pentru echipa Steaua, care a demonstrat ce a demonstrat, nu pentru Nicolae Dică sau pentru mine. Normal că mă bucur pentru tot ce e în jurul meu. Pentru Meme, pentru Mache și pentru Alibec și toți care sunt în jurul meu”, a spus Becali la Digi Sport.

În play-off, FCSB va întâlni o adversară cu nume dintr-o listă pe care se află: Sevilla, Napoli, Liverpool, ȚSKA Moscova sau Sporting Lisabona.