Gigi Becali îl critică pe Florian Coldea pentru apariția la Untold Dubai. Ce l-a deranjat pe finanțatorul FCSB

Gigi Becali îl critică pe Florian Coldea pentru apariția la Untold Dubai. Ce l-a deranjat pe finanțatorul FCSB Sursa foto: dreamstime.com

Gigi Becali îl critică pe generalul Florian Coldea pentru participarea la petrecerea de la Untold Dubai, spunând că l-a mâniat pe Dumnezeu. Pe de altă parte, patronul FCSB are o reputație de mare petrecăreț, mărturie stând fotografiile și clipurile în care apare dezlănțuit pe ringul de dans ori cântând melodia preferată, alături de diverși cântăreți.

Gigi Becali a comentat scandalul momentului de la Untold Dubai. Tot românul a aflat că Sergiu Diacomatu, fostul șef ANRP a turnat un pahar de băutură peste generalul Florian Coldea. Patronul FCSB a spus despre fostul șef SRI că l-a mâniat pe Dumnezeu cu apariția sa.

Gigi Becali l-a criticat pe Florian Coldea

Patronul FCSB a comentat, într-o intervenție publică, apariția lui Florian Coldea la petrecerea de la Untold Dubai. Gigi Becali, în vârstă de 63 de ani, l-a criticat pe generalul mai tânăr cu 10 ani, pentru că a mers la petrecere. El i-a

„Eu n-am fost nici eu ușă de biserică, am umblat și eu pe colo, pe colo. Dar acum are și el o vârstă, chiar la 53 de ani, ce să cauți în club de noapte la Dubai? Te duci cu familia, la plajă, dar ce să cauți în club de noapte, cu regina de la droguri? Pai ăla mai poate să fie om? Păi dacă îmi spui mie că îmi dai un milion și imi zici să ma duc acolo și dacă nu mă bați, zic să-mi dai bătaie. Am intrat și eu, dar la 30 de ani, nu la 50. Acolo nu sunt oameni de 50 de ani, decât 2-3 nebuni”, a spus Gigi Becali în intervenția sa.

Ne puteți urmări și pe Google News

Patronul FCSB a afirmat că, participând la petrecerea din Dubai, Florian Coldea l-ar fi mâniat pe Dumnezeu. Motiv pentru care lumea se uită urât după el, crede Gigi Becali.

„Dar după toate astea, l-a mâniat pe Dumnezeu, acum dacă vine în România, se uită lumea urât după el. După mine, mereu vor copiii să facă poze cu mine, mă iubește lumea. Pe el, dacă a făcut toate mizeriile alea… Băsescu nu le-a făcut el toate. E vinovat, că era președinte. Păi tu cand ești președinte și vezi că îi fură mașina lui Becali și vin mascații să-l ia pe Becali, cu care ai stat la masă, tu nu stăpânești? Bă, ce se iîntâmplă, mă, în țara mea?”, a mai spus Becali la România TV.

Fostul șef SRI la Untold Dubai

Coldea la Untold Dubai Sursa foto: Captura

Reputația de petrecăreț a patronului FCSB

În 2021, Gigi Becali susținea că nu mai suportă muzica și petrecerile. Mai mult, plusa, în fața celor care îl ascultau, i-ar fi spus fiicei lui Anghel Iordănescu, care i-a propus să o cunune, că-i va fi naș doar la biserică, nu și la petrecere. El spunea că nu merge la evenimentele la care este invitat, nunți, botezuri, sau că pleacă atunci când apar lăutarii.

„Nu mai suport muzica deloc. Sufletul meu nu mai suportă muzica. Nu merg la petreceri. La nunți, la botezuri, nu merg. De exemplu, m-a rugat Maria a lui Iordănescu să o cunun, că se mărită. I-am zis «Măi tată, eu te cunun cu mare drag, la biserică și acasă! La masă nu vin! La muzică, la distracție nu vin». I-am botezat copilul lui Vulturar, la biserică. La masă nu am călcat. Mi-am botezat nepoata. Am stat la masă, dar când au venit lăutarii am plecat. Nu e că nu vreau, dar nu pot. Se întâmplă în suflet și în trup ceva și nu pot să suport muzica, deloc”, spunea Gigi Becali în august 2021.

După nici două luni, la începutul lui octombrie, Gigi Becali și-a încălcat promisiunea făcută. Presa a relatat, că a fost sufletul petrecerii la căsătoria unuia dinre nepoții săi, Lucian. Nu doar că a participat la petrecere, dar, conform relatărilor vremii, a dansat și s-a distrat toată seara. Dovadă, clipurile video de la nuntă.

Iar asta nu este tot. În același an, la final, presa relata că patronul FCSB a organizat o petrecere monstruoasă de Revelion. Becali ar fi închiriat mai multe camere la un hotel din Poiana Brașov, pentru care ar fi plătit 30.000 de euro. La eveniment aveau să participe, conform GSP, în jur de 300 de persoane.

Gigi Becali, sufletul petrecerii la cununia lui Ianis Hagi

Ultima oară când patronul FCSB și-a încălcat promisiunea a fost la cununia lui Ianis Hagi. La fel ca și dățile trecute, presa a relatat că Gigi Becali, acum în vârstă de 63 de ani, s-a dezlănțuit pe ringul de dans. Iar imaginile postate pe rețelele de socializare confirmă acest lucru. Iar petrecerea lui Ianis Hagi a avut loc într-o zi de mare sărbătoare creștină, Crăciunul.

Promsiunea lui Gigi Becali că nu va mai participa la petreceri, intră în aceeași categorie cu anunțurile pe care le face, periodic, legat de vânzarea FCSB.

Pe de altă parte, generalul Florian Coldea a fost unul dintre protagoniștii unui scandal la o petrecere în Dubai. Conform unor relatări, acolo l-a întâlnit pe Sergiu Diacomatu, fost șef al ANRP, care a vărsat un pahar de băutură pe el. Diacomatu îi reproșează lui Florian Coldea dosarul penal în care a fost anchetat de DNA, în urmă cu câțiva ani.