Gică Hagi îl pune la punct pe Giovanni Becali. Contre între machedoni

Gică Hagi îl pune la punct pe Giovanni Becali. Contre între machedoni Sursa foto: Arhiva EVZ

Gheorghe Hagi este pe deplin satisfăcut de prestaţia echipei Farul Constanţa, care a câştigat vineri seara meciul cu Dinamo. Bucuria i-a fost umbrită de Cristian Cernodolea, un avocat sportiv care l-a lipsit de unul din cei mai buni jucători.

Gheorghe Hagi, antrenorul echipei Farul Constanţa, este mulţumit de evoluţia echipei sale. Aceasta a câştigat vineri, la Bucureşti, în faţa formaţiei Dinamo, scor 2-0.

„În prima repriză am încercat să jucăm fotbal. A venit golul, apoi a fost eliminarea şi a trebuit să jucăm în apărare, să luptăm. Aşa cum le-am scris pe tablă înaintea meciului. Nu sunt supărat pentru eliminare, nici nu am văzut-o şi nu ştiu dacă a fost sau nu eliminare. Avem nevoie de victorii. Să suferim, să luptăm, să stăm bine în teren. Adevăratul Farul a fost cel din meciul cu Craiova. Noi nu suntem obişnuiţi să jucăm din trei în trei zile. Dar acum învăţăm să facem faţă. Marţi o să joace toţi cei care nu au fost astăzi”, a declarat Gheorghe Hagi.

Gică Hagi pregătește mutarea anului

Gheorghe Hagi/ Sursa foto: Farul Constanța

Ce l-a enervat pe Gheorghe Hagi

Marele fotbalist s-a enervat apoi pe Cristian Cernodolea, avocat sportiv implicat în transferul lui Adrian Mazilu. Cernodolea a spus că acesta nu va juca din iarnă la prima echipă a lui Brighton și că are șanse să fie împrumutat în Belgia sau Olanda.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Mazilu, la 17 ani, aleargă, face, se bate. Nu mai laud jucătorii. Îi las să vorbească și să își facă drumul lor. Nu știu nimic despre ce urmează la Brighton. Ce să îl afecteze? „ , A spus Gheorghe Hagi.

Antrenorul de la Farul Constanţa a adăugat că Cernodolea vorbește prostii, se bagă în seamă nu are nicio legătură cu toată mutarea. „Transferul s-a făcut prin altcineva. El vrea doar să audă lumea și de el. Mazilu știe unde merge. Sunt niște prostii spuse înaintea unui meci! Spuse de un om care se dă pe lângă el. Numai prostii spune! Are o ieșire total neinspirată. E un băiat tânăr. Nu poate anticipa ce urmează peste 3 luni. A fost el la Brighton? Stă și se bagă în seamă! Vorbe, inclusiv de la Giovanni. S-a venit cu oferta scrisă, așa s-a făcut transferul!”, a comentat Hagi.

După ce a dat de pământ cu Cristian Cernodolea, Gheorghe Hagi l-a luat la rost și pe Giovanni Becali.

Gică Hagi și-a amintit de faptul că Giovanni Becali a declarat că a avut o ofertă mult mai bună pentru Adrian Mazil și  ar fi putut încasa 4 milioane de euro. Însă a ales să îl cedeze la Brighton pentru 2 milioane de euro.

Giovanni Becali l-a lăudat pe Adrian Mazilu și a transmis că acesta se va impune fără probleme în străinătate. Însă susține că a avut o ofertă de la o altă echipă care era dispusă să achite 4 milioane de euro pentru fotbalistul lui Gică Hagi.

Cotat de site-urile de specialitate la 1,3 milioane de euro, Adrian Mazilu a fost vândut de Gică Hagi la Brighton în schimbul sumei de 2 milioane de euro. După înțelegerea dintre Farul și formația din Anglia, englezii au decis să îl lase pe internaționalul român U21 să joace în Superliga până în decembrie 2023.