Prezentatoarea emisiunii, Gianina Corondan a arătat că iubita lui Alex Velea a făcut o gafă de proporții, pe care fanii au trecut-o cu vederea, în melodia cu pricina.

Versul care i-a atras atenția Gianinei Corondan sună astfel: „Şi aberezi, nu ştii ce să mai inventezi no/nou”. Potrivit cancan.ro jurnalista TVR a arătat că formularea este greșită în limba română chiar dacă, posibil, sună corect în engleză, limbă cu care artista este mult mai obișnuită deoarece a locuit de mică în Statele Unite.


Abi Talent vs. Alex Velea. Cine a intervenit în războiul crunt dintre ei? Imagini-bombă!

Căsătorie imposibilă? Antonia și Alex Velea, loviți de destin. Vestea care le-a dat planul peste cap


„Am acest dubiu…poate e în limba engleză. Dacă este «no», este bine, este o intervenţie a unui artist. Dacă e «Nu ştii ce să mai inventezi, no şi nu nou…» Dar dacă e nou, nu ai cum să inventezi apa caldă. E un pleonasm, o mare greşeală.

În româneşte nu se zice să inventezi ceva vechi. Deci, aş contrazice ideea că e cuvânt nou. Putea să spune e, uh, măcar să fi zis nouţ. Era cu schepsis, dar aşa”, a spus Gianina Corondan în cadrul emisiunii de pe TVR1.

Se pare că Antonia nu este la prima greșeală de acest fel, iar acest lucru, se datorează, așa cum a recunoscut faptului că a stat foarte multă vreme în SUA.

Cu timpul, iubita lui Alex Velea și-a corectat din greșeli, însă tot mai comite, din când în când, câte una. Cele mai multe sunt în scris, la postările pe care le publică pe rețelele de socializare, pentru care fanii o iau la rost și îi atrag atenția.

De altfel, în urmă cu câtva timp, în cadrul unui interviu dat la Kanal D, iubita lui Alex Velea și-a recunoscut problemele pe care le are cu limba română, cu faptul că unele fraze nu îi ies așa cum scrie la carte.

„Am mari emotii… Nu-mi ies foarte repede cuvintele si oamenii cred ca sunt prostanaca, dar nu sunt. Chiar nu sunt!”, spunea Antonia la Kanal D, în cadrul emisiunii „D – Paparazzi”.