Evenimentul Zilei > Justitie > Sebastian Ghiță, ATAC DUR la adresa lui Tudorel Toader: „Să le explice sârbilor că a venit cu probe false”
Sebastian Ghiță, ATAC DUR la adresa lui Tudorel Toader: „Să le explice sârbilor că a venit cu probe false”

Sebastian Ghiță, ATAC DUR la adresa lui Tudorel Toader: „Să le explice sârbilor că a venit cu probe false”

Fostul deputat Sebastian Ghiţă a făcut declarații incendiare, în direct, la Romania Tv, lansând un atac dur la adresa ministrului Justiției, Tudorel Toader, după ce acesta a precizat că va pleca în Serbia pentru a discuta despre procedura de extrădare.

„Mă miră cum domnul Tudorel tot plimbă ideea mă duc după Ghiţă în Serbia. Cu ce? Cu probele false ale lui Portocală? După ce le-ai făcut raport, vii în Serbia cu probele lui Negulescu?", a declarat Sebastian Ghiță.

Fostul deputat a anunțat cu acest prilej că a pregătit și un memoriu prin care va solicita suspendarea extrădării: 

„Abia aştept să ajung aici. Când intră pe treptele justiţiei, îi dau raportul în mână, că mă gândesc că nu a trăit în România. Să le explice sârbilor că el, Tudorel Toader, a venit cu probe false să extrădeze un cetăţean, ca să nu mă certe acasă propaganda. Ştiţi ceva şi cu Tudorel Toader? Ori în căruţă, ori în teleguţă, că aşa duplicitar, nu mai merge.", mai spus Sebastian Ghiţă, la Romania Tv.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.