După ce în iunie 2019, procurorii din Paris au anunțată că au clasat dosarul lui Gérard Depardieu, acuzat de viol, iată că acum procurorii au cerut unui judecător de instrucție să-l ancheteze pentru aceeași faptă, informează site-ul Rețete si vedete.

Să reluăm acuzațiile aduse celebrului actor de către o studentă la actorie, în vârstă de 22 de ani, acuzații pentru care, anul trecut, procurorii afirmau că nu există nicio probă. Tânăra l-a acuzat pe Depardieu, într-o plângere depusă la sfârșitul lunii august 2018, că a violat-o. Au fost două agresiuni sexuale, pe 7 și pe 13 august 2018, susține tânăra, petrecute în casa actorului din Paris. Îi era studentă și s-a dus acolo pentru repetiții la un spectacol.

La sfârșitul „numeroaselor investigații  realizate”, procurorii au spus că probele obținute „nu le permit să caracterizeze fapta denunțată drept infracțiune în toate elementele ei constitutive”.

Pentru a fi relansată investigația cu privire la viol, după clasarea dosarului, femeia-victimă a ales o altă cale. Citește tot articolul pe site-ul Rețete și vedete.