Evenimentul Zilei > Politica > George Simion își ține departe familia de ochii curioșilor. Ce se știe despre cei care l-au crescut
George Simion își ține departe familia de ochii curioșilor. Ce se știe despre cei care l-au crescut

George Simion își ține departe familia de ochii curioșilor. Ce se știe despre cei care l-au crescut

Despre familia lui George Simion se știu foarte puține lucruri, în condițiile în care liderul AUR i-a ținut mereu departe de lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, politicianul a vorbit deschis despre cei care l-au crescut și l-au ghidat în viață.

George Simion a vorbit rar despre familia lui, fiind obișnuit să-i ţină departe pe cei dragi de aparițiile publice. Cu toate acestea, liderul AUR a vorbit, de curând, despre mama sa și cu ce se ocupă.

Politicianul a afirmat că părinții lui sunt oameni simpli și locuiesc în Focșani. Ei au muncit toată viața lor din greu pentru a avea ce pune pe masă. Mama sa este economistă și are un salariu lunar de 2.300 de lei.

Liderul AUR a mai precizat că scumpirile din energie i-a afectat și pe părinții lui.

„Parlamentul plătește 1.000 de euro pentru chirie și toate cheltuielile aferente. Îmi trimite proprietarul clădirii suma totală de plată în fiecare lună, mama plătește 1.700 de lei”, a spus Simion.

Mesaj emoționant pentru mama sa

În urm cu un an, George Simion a postat pe rețelele sociale un mesaj prin care îi mulțumea mamei pentru tot sprijinul de-a lungul timpului.  „Mama! Datorită ei am fost un copil fericit, datorită ei sunt un adult împlinit şi un om întreg”, a comentat George Simion.

Un lucru mai puțin știut despre familia liderului AUR este că tatăl său a fost condamnat definitiv, în 2019, de Curtea de Apel București, la o amendă penală de 5.290 de lei pentru ultraj, după ce a lovit cinci polițiști.

George Simion a declarat, în urmă cu câteva zile, că a aflat cine se află în spatele atacurilor asupra familiei sale. Mai mult, politicianul a mărturisit că unele persoane au încercat să-i strice nunta cu Ilinca Munteanu.

Am ajuns să ne luăm de unchi, de părinți?

„Au crezut că merge cu frică, cum au condus ei, orice inițiativă românească a fost discreditată. Fie că e vorba de partide, cum este AUR, sau afaceri, orice. I-au atacat pe toți invitații pe care i-am avut la o dezbatere, pe Muhamad Murad, pe doamna Norica Nicolai, pe Eugen Teodorovici. La Ţebea azi m-am văzut cu scriitorul Laurian Stănchescu, care primise informaţii că la nunta mea vor apărea diverse provocări, dar eu am experiență de 15 ani de organizare de evenimente în spațiul public. Au sărit pe trupa Phoenix, pe Veta Biriş, pe care au făcut-o să renunțe”, a spus Simion.

De asemenea, președintele AUR a mai spus că încă înainte de nuntă s-au aruncat mizerii asupra sa și soției sale.

„Acum care e problema, că unchiul ei e homosexual? Și eu ce trebuia să fac, să-mi găsesc altă mireasă? Unii oameni au și alte înclinații, ce să fac eu, ce treaba am eu cu ce fac oamenii la ei acasă? Acum o să zică de tata că e alcoolist, că a dat în patima băuturii după ce a fost concediat. Asta s-a întâmplat după ce au venit francezii la BRD și a fost concediat. Mă definește asta pe mine ca persoană? Chiar așa, am ajuns să ne luăm de unchi, de părinți? Mă bucur că nu sunt securiști, nomenclaturiști”, a mai declarat George Simion, potrivit romaniatv.net.