Evenimentul Zilei > Politica > George Simion, comparat cu Putin: „Trebuie izolat și trimis acolo unde îi este locul, în brațele Kremlinului”
George Simion, comparat cu Putin: „Trebuie izolat și trimis acolo unde îi este locul, în brațele Kremlinului”

George Simion, comparat cu Putin: „Trebuie izolat și trimis acolo unde îi este locul, în brațele Kremlinului”

Alexandru Muraru spune că declarațiile liderului AUR sunt de-a dreptul halucinante și îl numește troll al Kremlinului. George Simion a spus că România nu trebuie să mai ajute Republica Moldova și nici pe refugiații din Ucraina.

Deputatul PNL Alexandru Muraru îl atacă dur pe Geroge Simion și spune că acesta este putinist și troll al Kremlinului. Totul după ce liderul AUR a făcut mai multe declarații controverstate la Alba Iulia.

„Un adevăr pe care tot noi trebuie să îl spunem este că România nu mai trebuie să finanţeze nici măcar cu un leu guvernul de la Chişinău. Mi-e drag de unii miniştri de peste Prut, dar mai drag îmi este adevărul. Nu facem decât să finanţăm separatism antiromânesc finanţând acea guvernare. Sau finanţându-l pe primarul Chişinăului, antiromânul Ion Ceban. Asta fac, din păcate, cei care au pe mână banii noştri. Niciun leu pentru guvernul de la Chişinău, după cum tot un adevăr pe care trebuie să îl spunem este că s-au alocat prea multe fonduri pentru refugiaţii care au venit din Ucraina”, a spus George Simion.

Partid antiromânesc

Alexandru Muraru critică în termeni duri declarațiile liderului AUR „Putinistul George Simion dovedește, încă o dată, că este la conducerea celui mai antiromânesc partid. Prin declarațiile făcute în Ziua Națională a României, troll-ul Kremlinului vrea, de fapt, izolarea românilor de peste Prut, marginalizarea lor și tratarea ca pe un inamic.

În alte cuvinte, Simion cere ca România să nu mai ajute Republica Moldova în pragul unei ierni grele și în fața unui șantaj abject administrat de Federația Rusă fraților de peste Prut. George Simion vrea ca România să nu mai sprijine guvernul pro-european de la Chișinău, singurul capabil să scape Republica Moldova de influențele putiniste”, a scris deputatul PNL, într-o postare publicată pe pagina sa de Facebook.

Marioneta Moscovei

Deputatul PNL a comentat și declarația lui Geroge Simion referitoare la sprijinirea refugiaților din Ucraina. „Ca tabloul să fie complet, marioneta Moscovei mai spune că România a ajutat prea mult refugiații din Ucraina și că ar trebui să-i lăsăm acolo, în bătaia puștii. Declarațiile lui Simion sunt halucinante, iar românii trebuie să știe că un astfel de flagel al politicii românești, apărut nu întâmplător în vremuri de criză, trebuie izolat și trimis acolo unde îi este locul, în brațele Kremlinului.

Românii s-au convins că avem și noi un mic Putin al nostru. Partidul extremist, de factură neolegionară și antisemit rămâne cea mai nedemnă, mincinoasă şi caraghioasă creație din Parlamentul României”, a mai scrie Alexandru Muraru.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: