Evenimentul Zilei > Politica > George Simion caută candidați pe internet. Încrezător privind spre Italia: „AUR va câștiga guvernarea în România”,
George Simion caută candidați pe internet. Încrezător privind spre Italia: „AUR va câștiga guvernarea în România”,

George Simion caută candidați pe internet. Încrezător privind spre Italia: „AUR va câștiga guvernarea în România”,

Partidul AUR, condus de George Simion își caută candidați pentru cele patru rânduri de alegeri din 2024 pe internet. Pe site-ul oficial al formațiunii a fost lansată o campanie, în acest sens, care se va desfășura până pe 30 septembrie. Cei interesați trebuie să completeze un formular, iar mai apoi să aștepte să fie contactați de un reprezentant al partidului.

Partidul AUR, condus de George Simion, derulează, în aceste zile, până la finalul lunii septembrie, o campanie de recrutare pe internet. Persoanele care vor să candideze la o funcție publică, pe listele AUR, la cele patru rânduri de alegeri din 2024, sunt invitate să completeze un formular pe site-ul oficial.

„În ultimii 30 de ani am fost conduși de oameni slab pregătiți, coruptibili, șantajabili, iar asta a dus România pe marginea prăpastiei. Pentru salvarea ei e nevoie de implicarea fiecăruia dintre noi. Alianța Pentru Unirea Românilor (AUR) îți dă acum posibilitatea de a te implica, la nivel local, central sau european”, se arată în prezentarea campaniei intitulată „Candideză cu AUR”.

Conform prezentării, cei interesați să participe la alegerile din 2024, pot completa un formular pe pagina de internet, iar mai apoi vor fi contactați de un reprezentant al partidului.

„Pentru cele 4 rânduri de alegeri, din anul electoral 2024, este nevoie de foarte mulți candidați. Noi ni-i dorim pe cei mai buni. Ai o echipă, un program politic sau idei bune, care crezi că ar putea fi implementate? Ești patriot, onest și dispus la sacrificii, pentru binele comun? Dacă da, te invităm să te înscrii pentru a candida pe listele AUR”, se arată în prezentare.

Partidul AUR asigură pregătire și suport candidaților

Candidații selectați vor beneficia de suport de specialitate și cursuri de pregătire a campaniilor electorale din 2024.

Celor care sunt membri ai AUR sau care doresc să se înscrie în partid în următoarea perioadă li se mai recomandă să completeze formularul de stabilire a vechimii în partid.

„Chiar dacă nu este obligatorie apartenența la partid în momentul completării acestui formular, ea constituie un avantaj din punctul de vedere al conducerii partidului și va fi obligatorie, conform cerințelor legislației electorale, în cazul în care se va concretiza candidatura”, se mai arată pe site-ul AUR.

George Simion o felicită pe Georgia Meloni

În acest context, președintele AUR, deputatul George Simion, a dat asigurări, într-un mesaj postat pe contul său de Facebook, că Giorgia Meloni și partidul pe care îl conduce, de extremă dreaptă, va câștiga alegerile din Italia. Așa cum, susține George Simion, în mesaj, „AUR va câștiga guvernarea în România”,

„Azi Giorgia Meloni va câștiga alegerile din Italia, după cum și AUR va câștiga guvernarea în România. Duminică binecuvântată!”, a scris George Simion pe Facebook.

Giorgia Meloni ar putea deveni prima femeie prim-ministru din Italia, aflată la conducerea celui mai radical guvern după cel de-Al Doilea Război Mondial.

Sursa foto. Dreamstime

Georgia Meloni și rădăcinile de extremă dreapta

Partidul Fratelli d’Italia (Frații Italiei – n.red.), condus de Giorgia Meloni, este o formațiune politică de orientare fascist, care își trage rădăcinile din mișcarea lui Benito Mussolini. Steagul partidului Giorgiei Meloni include o flacără tricoloră, simbol al fascismului de la începutul secolului al XX-lea. Deși în discursul său public susține că nu este fascist, Meloni subliniază că se identifică cu moștenitorii lui Mussolini.

„Am preluat ștafeta unei istorii de 70 de ani”, spune aceasta.

În anul 2018, la precedentele alegeri, partidul Giorgiei Meloni a obținut doar 4% voturi. De această dată, însă, este cotat cu aproximativ 25% din intențiile de vot. Ea a crescut pe fondul luptelor politice din Italia care au dus la căderea guvernului de unitate națională al premierului Mario Draghi.

Fratelli d’Italia candidează într-o „coaliție de centru-dreapta” alături de partidul Liga Nordului condus de Matteo Salvini, Forza Italia condus de Silvio Berlusconi și Noi con l’Italia condus de Maurizio Lupi.