Recent, tânăra a postat pe contul de socializare o fotografie care le înfățișează pe deplin dragoste celor doi. „Starea noastra sufleteasca” a fost mesajul postat de Geanina, alături de fotografia cu Ionuț, bărbatul alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de doi ani.

În prezent, Ionuț este manager al unui celebru lanț de benzinării din România. El a mai lucrat aproape trei ani pentru un lanț de supermarketuri, coordonând activitatea a șapte magazine din București, potrivit Wowbiz.

Dezvăluirile amoroase se țin lanț la Exatlon. Recent, și Giani Kiriță le-a dezvăluit colegilor săi din echipa Faimoșilor, de la Exatlon, faptul că a făcut o pasiune nebună pentru o cunoscută femeie care, din păcate, nu-i împărtășește sentimentele. Jurnaliștii de la cancan.ro au aflat de cine s-a îndrăgostit nebunește fostul star al echipei din Ștefan cel Mare. De mai bine de doi ani, faimosul concurent de la Exatlon este îndrăgostit până peste cap de o cunoscută tânără din showbiz-ul autohton.

Surse apropiate cancan.ro, au relatat faptul că fostul mijlocaș al echipei Dinamo a dezvoltat o pasiune de-a dreptul nebună pentru Flavia Mihasan, colega de platou a mult mai celebrilor Răzvan Simion și Dani Oțil.