Celebra artistă a dorit să facă o schimbare din punct de vedere fizic. Astfel, Antonia, una dintre cele mai frumoase femei din lume, s-a hotărât să revină la blondul de altădată, dar se pare că vrea ca schimbarea să se producă treptat. Pentru început, artista a decis să își vopsească doar câteva șuvițe.

Cu toate că Antonia nu și-a vopsit tot părul, șuvițele pe care și le-a făcut recent au un impact destul de puternic și lasă impresia unei schimbări destul de radicale. Putem spune, cu mâna pe inimă, că noul look o prinde de minune. Desigur, partenera lui Alex Velea a ținut să împărtășească bucuria schimbării cu fanii pe rețele sociale.

Antonia, luată în vizor de Gianina Corondan

Gianina Corondan a analizat un vers din celebra piesa ,,Vorbește lumea” a Antoniei, lansată în anul 2016. Cântăreața spune la un moment dat: „Şi aberezi, nu ştii ce să mai inventezi no / nou”.

Drept pentru care, jurnalista de la TVR 1 s-a văzut nevoită să fie ”avocatul” limbii române și al gramaticii. Aceasta a explicat faptul că formularea artistei este greșită.

Ba mai mult, Gianina a făcut trimitere și la faptul că în engleză probabil ar suna corect versul artistei, dat fiind faptul că Antonia a locuit de mica în Statele Unite și engleza poate fi considerată o limbă maternă în cazul ei. Aici, prezentatoare îi scuză cumva eroarea în exprimare.

„Am acest dubiu…poate e în limba engleză. Dacă este ‘no’, este bine, este o intervenţie a unui artist. Dacă e ‘Nu ştii ce să mai inventezi, no şi nu nou…’ Dar dacă e nou, nu ai cum să inventezi apa caldă. E un pleonasm, o mare greşeală. În româneşte nu se zice să inventezi ceva vechi. Deci, aş contrazice ideea că e cuvânt nou. Putea să spune e, uh, măcar să fi zis nouţ. Era cu schepsis, dar aşa”, a spus Gianina Corondan la emisiunea ”Vorbește corect”, scrie Cancan.