Fiorentina a învins Chievo în ultima etapă din Serie A, scor 3-0, meci în care Ianis Hagi a fost doar rezervă. În același timp a evoluat și „tineretul” trupei toscane, pe teren propriu, cu AC Milan, scor 1-2.

La finalul meciului cu gruparea milaneză, jurnaliștii l-au întrebat pe antrenorul „tineretului” Fiorentinei, Federico Guidi, de ce nu contează mai des pe serviciile românului. Tehnicianul a explicat că Ianis a fost transferat de echipa de seniori a Fiorentinei, iar faptul că a evoluat și la echipa Primavera l-a făcut pe fiul lui Gică Hagi să mai strângă meciuri în picioare. Însă, Guidi a a vorbit la superalitv de Ianis şi e convins că românul va reuşi să se impună în Italia.

Ianis Hagi s-a antrenat întotdeauna cu prima echipă. Împreună cu domnul Sousa a stabilit un program pentru parametrii din Serie A. La noi a venit să joace doar pentru a strânge minute, e  un profesionist unic şi ne-a ajutat foarte mult în campionatul Primavera. A dat multe goluri şi multe pase decisive. E un tip cu o calitate enormă. Este un talent natural şi cred că, atunci când domnul Sousa va apela la el, o va face pentru calitatea sa excelentă. Pot garanta că Ianis Hagi e un talent imens”, a declarat Federico Guidi, citat de Violanews.