GAFĂ URIAŞĂ LA TV. O persoană a leşinat lângă un parlamentar. VEZI reacţia uimitoare | VIDEO

GAFĂ URIAŞĂ LA TV. O persoană a leşinat lângă un parlamentar. VEZI reacţia uimitoare | VIDEO

Discuţia prea aprinsă dintr-un studio de televiziune l-a făcut pe reprezentantul unei asociaţii să leşine. Uimitoare este reacţia unui parlamentar care se afla chiar lângă persoana care avea probleme.

Parlamentara australiancă Sophie Mirabella a fost protagonista unui episod care probabil îi va aduce, cel puţin pentru moment, scăderea popularităţii. În timpul unei emisiuni televizate, o dezbatere pe marginea unei taxe pe carbon ce a fost introdusă în Australia, un bărbat a leşinat în studio, chiar lângă Sophie Mirabella. Aceasta nu numai că nu a intervenit, ci reacţia ei a părut mai degrabă una de dezgust.

Ea s-a lăsat pe spate pe scaun şi a privit pur şi simplu la bărbatul care leşinase lângă ea. După câteva momente, bărbatul şi-a revenit fără prea mari probleme. Cu toate astea, gestul parlamentarei a fost intens criticat pe reţelele de socializare. Purtătorul de cuvânt al parlamentarei a susţinut o conferinţă de presă prin care susţine că femeia s-a panicat foarte tare, acesta fiind motivul pentru care a avut o asemenea reacţie.

<iframe src="http://www.youtube.com/embed/oD6de4pqyMw" frameborder="0" height="360" width="640"></iframe>

Ne puteți urmări și pe Google News