Evenimentul Zilei > International > GAFĂ la nivel înalt: Ministrul de Externe francez a ADORMIT la o reuniune oficială | VIDEO
GAFĂ la nivel înalt: Ministrul de Externe francez a ADORMIT la o reuniune oficială | VIDEO

GAFĂ la nivel înalt: Ministrul de Externe francez a ADORMIT la o reuniune oficială | VIDEO

Ministrul de externe francez, c a adormit la reuniune la care a participat în timpul vizitei oficiale din Alger. Imaginile transmise de postul de televiziune En-Nahar, au făcut rapid înconjurul lumii.

Potrivit AFP, citată de Agerpres, Laurent Fabius care îl avea în stânga sa pe ministrul algerian al industriei, Abdesselam Bouchouareb, în faţa unei săli pline cu oameni de afaceri, nu se poate abține și, probabil extenuat de atâta vorbă, adoarme. E drept că nu sforăie, dar de ațipit o face în mai multe rânduri.

Întâlnirea a avut loc luni dimineaţă la reşedinţa de stat Djenane El-Mithaq, în Alger, unde cei doi miniştri răspundeau întrebărilor antreprenorilor din cele două ţări.

Aşezat pe scaun cu piciorul stâng peste piciorul drept, Fabius aţipeşte de mai multe ori. De fiecare dată se trezeşte, surâde, dar nu reuşeşte să-şi ţină capul drept. La stânga sa, ministrul algerian, incontestabil mai odihnit, surâde.