Evenimentul Zilei > Actualitate > Gafă de proporții a unui ministru „cu greutate”. S-a făcut de râs pe stradă!
Gafă de proporții a unui ministru „cu greutate”. S-a făcut de râs pe stradă!

Gafă de proporții a unui ministru „cu greutate”. S-a făcut de râs pe stradă!

Ministrul Dezvoltării, cunoscut drept Ministrul Grindă, a comis o nouă gafă, pe stradă, de față cu un alegător indignat.

Dialog spumos în Piața Moldovei între un focșănean și Ion Ștefan, cunoscut drept ministrul Grindă. Supărat pe ministru că îi bagă cu forța un pliant în sacoșă când înainte cu 3-4 secunde i-l refuzase, focșăneanul cu părul alb trecut de vreme îl întrebă indignat. – „Domnule, dumneata știi alfabetul măcar?”, scrie Cristoiu Blog.

Ion Ștefan arogant și cu capul lăsat pe spate îi răspunde în zeflemea:- „Da, domle, îl știu … A, B, C, F, D (pauză câteva secunde) dar ce, v-a pus cei de la PSD să mă întrebați?”.


Ion Ştefan, ministrul Dezvoltării candidează și la algerile locale. El a intrat în cursa pentru Primăria Focşani. Ion Ştefan a candidat şi în urmă cu patru ani: ba chiar a fost primar pentru o noapte, dar dimineaţă s-a trezit pe locul doi, fiind învins de candidatul PSD Cristi Misăilă, după modelul Mircea Geoană – Traian Băsescu din 2009.

Ion Ştefan este unul dintre oamenii de încredere ai premierului Ludovic Orban, care i-a lăsat pe mână Ministerul Dezvoltării, rezervorul cu bani bugetari pentru baronii locali. Ca ministru, Ion Ştefan s-a plâns că laptopurile angajaţilor din minister sunt prea mici.

„Stau de vorbă cu colegii mei, cu oameni din minister, că ei sunt oameni, au CNP şi ei, sunt oameni ca şi noi, cu mâini şi cu picioare, cu ochi, se nasc sau sunt născuţi, vin la servici, se trezesc dimineaţa. Lucrăm mult în telemuncă, lucrăm mult la distanţă.

Şi am cerut să mărim ritmul de implementare a proiectelor, să semnăm, să investim, să fluidizăm. Şi am chemat întreaga echipă de conducere la programul operaţional regional.

Din discuţiile avute s-a ridicat problema că nu au laptopuri, că laptopurile sunt foarte mici şi că calculatoarele lor sunt din nou mici, depăşite şi-aşa mai departe”, s-a plâns ministrul într-o emisiune televizată.

Ion Ştefan e cunoscut ca ministrul „Grindă”. A devenit celebru în spaţiul public după  ce a explicat că vila în care locuieşte a ieşit cu un etaj în plus dintr-o greşeală a constructorului.

„Nu sunt băiat pretenţios, aşa. La mansardă nu cred că am urcat de două ori pe an, aşa a fost, a greşit constructorul o grindă şi a ieşit mansarda etaj. Dar, asta e viaţa, doar n-oi dărâma casa. Ea şi-a dorit casă mare, ea să plătească”, declara Ion Ştefan, conform Flux24.