Firea, despre bugetul pe 2021. „O declarație politică, plină de injurii, de jigniri”

Firea, despre bugetul pe 2021. „O declarație politică, plină de injurii, de jigniri”

Gabriela Firea, fostul primar al Capitalei, a făcut dezvăluiri despre discuțiile din Parlament, care au vizat bugetul pe 2021.

Gabriela Firea, senator PSD, a lansat acuzații grave la adresa unor politicieni și a făcut precizări despre discuțiile din Parlament, care au vizat bugetul pe 2021.

Printre altele, Gabriela Firea a declarat că se votează împotriva sistemului de sănătate. În ceea ce privește bugetul pe 2021, senatorul PSD a declarat că acesta este „o declarație politică, plină de injurii, de jigniri, de referiri la greaua moștenire”.

„Eu am citit bugetul și dacă nu l-aș fi citit mare lucru nu am fi putut să înțelegem din explicațiile premierului pentru că realmente nu a fost o prezentare a bugetului de către prim-ministru”, a spus Gabriela Firea, luni seară, la Antena 3.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Practic a citit o declarație politică, plină de injurii, de jigniri, de referiri la greaua moștenire. Ca și cum PNL nu a fost la guvernare de un an și jumătate, și nu a fost ani de-a rândul în ultimii 30 de ani post-revoluționari, la guvernare în diferite formule politice.

Din acest lucru, cei care erau în sala, de asemenea și românii care priveau la televizor sau ascultat la radio, nu au putut înțelege nimic. Care este miza, filosofia, strategia guvernului în perioada următoare”, a mai spus Gabriela Firea.

Gabriela Firea a făcut dezvăluiri despre dezbaterile din Parlament despre bugetul pe 2021

„Noi am prezentat amendamentele: sunt concrete și nu reprezintă declarații politicianiste. Și cred că aceste amendamente sunt necesare românilor și nu ar adânci deficitul bugetar.

Nu sunt bani pentru alocații, pentru pensii, pentru spitale, așa ni s-a spus.

Avem colegi care au prezentat amendamente pentru spitale din România. Până să ies eu din sala, toate au căzut. Este incredibil cum parlamentarii votează împotriva sistemului de sănătate, nepunând altcea în loc. Se repetă permanent că nu sunt resurse financiare, dar unde se duc acești bani?”, a mai spus senatorul PSD.