Evenimentul Zilei > Politica > Gabriela Firea atacă. „Să-ți ții proștii de la partid în funcții și să-i acoperi cu generali!”
Gabriela Firea atacă. „Să-ți ții proștii de la partid în funcții și să-i acoperi cu generali!”

Gabriela Firea atacă. „Să-ți ții proștii de la partid în funcții și să-i acoperi cu generali!”

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea a acuzat, vineri, actuala guvernare de haosul care se întâmplă acum în toată țara din cauza prostei gestionări a epidemiei de coronavirus.

Firea spune că nu înțelege de ce Guvernul a decis aducerea unui militar care să coordoneze activitatea DSP.

Despre acest lucru, Gabriela Firea a postat un comentariu pe pagina sa de socializare.

„Armata e pusa sa acopere prostia si afacerile din pandemie! Cat ii mai tratati ca pe fiinte inferioare pe romani, “dragi” guvernanti? Cat ne mai mintiti, manipulati, prostiti? Azi, o noua dovada a lipsei de respect fata de oameni pe care o manifesta guvernul PNL!

A aflat o tara intreaga despre haosul care domneste, la 5 luni de la debutul pandemiei, in majoritarea DSP-urilor din tara, in frunte cu Bucuresti!

Dupa atatea luni de zile, nu s-au dimensionat corespunzator cu personal, nu s-au dotat, nu au proceduri eficiente, reguli clare.

Zile in sir se suna la DSP-uri si nu raspunde nimeni!

Pacientii sunt transferati fara nicio noima cu precadere la unele spitale, pentru a le sufoca, in timp ce altele sunt goale sau lejere.

Au blocat testarea bucurestenilor de la Arena Nationala!

Au girat prin aviz cabinete medicale care dau erori impardonabile, pe banda rulanta, la testarea PCR!

Lipsa crasa de profesionalist si de respect fata de cetateni!

Care ar trebui sa fie reactia unui guvern normal intr-o astfel de situatie?

Demisia sau demiterea imediata a ministrului sanatatii! Nou ministru al sanatatii sa faca urgent ordine in DSP-uri!

In loc de aceasta atitudine absolut fireaca, premierul il gireaza in continuare pe ministrul PNL al Sanatatii! Doar e coleg de partid cu el si prieten!!

Mai mult, circumstanta agravanta, in loc sa demita, macar, directorul DSP Bucuresti (fina ministrului educatiei – PNL), aceasta doamna Nicolescu ramane in continuare la carma DSP Bucuresti, cu o singura dar grava modificare! I s-a adus un coordonator militar!!

Auziti, militar! Un general!! Pai ce treaba are Armata cu Sanatatea?

Nu mai suntem in stare de urgenta!

Nu mai suntem sub ordonante militare! Toata omenirea se relaxeaza inteligent, numai noi aducem comanda militara in Sanatate, pentru ca Guvernul nu este in stare sa demita politrucii si incompetentii din DSP si Ministerul Sanatatii!

Sunt mii de medici capabili care pot fi cooptati sa conduca DSP-urile! Trebuie cautati in spitale, nu in sediile de partid!

Este inimaginabil ce se intampla!

Este sfidare a bunului simt al romanilor!

Sa-ti tii prostii de la partid in functii si sa-i acoperi cu generali!

Prostii de la partid sa incaseze salarii grase in continuare si sa faca afaceri in pandemie! De genul afacerii Unifarm!!”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.