Evenimentul Zilei > Politica > Gabriela Firea, acuzații la adresa primarului general. „Nicușor Dan nu a ajuns primar general doar cu forțele proprii”
Gabriela Firea, acuzații la adresa primarului general. „Nicușor Dan nu a ajuns primar general doar cu forțele proprii”

Gabriela Firea, acuzații la adresa primarului general. „Nicușor Dan nu a ajuns primar general doar cu forțele proprii”

Gabriela Firea, fostul primar general al Capitalei, a criticat, din nou, modul în care acționează Nicușor Dan. Ministrul Familiei susține că actualul primar general nu face altceva decât să se plângă de „greaua moștenire” pe care o are de ea și nu poate nominaliza trei realizări proprii. Acuzațiile nu se opresc aici. Firea spune că „Nicușor Dan nu a ajuns primar general doar cu forțele proprii” și că „o jumătate de mandat a stat ascuns în birou”.

Fostul primar general al Capitalei a vorbit despre mandatul lui Nicușor Dan, susținând că Bucureștiul „trăiește un moment tragic”. Gabriela Firea, în prezent ministrul Familiei, susține că actualul primar nu a făcut nimic în cei doi ani de când se află în funcție, ba chiar a dus capitala țării cu șase ani înapoi.

În discuție au fost aduse și realizările lui Nicușor Dan, ministrul Familiei susținând că „întrebat fiind de 5 realizări de până acum, Nicușor Dan a dat ochii peste cap. Nici 3 nu a putut enumera. Tăcerea primarului general este de notorietate însă, atunci când vine vorba despre reușite la 2 ani de mandat.

„Nicușor Dan ne vorbește doar de “greaua moștenire” și ne spune că este doar vina mea și a PSD că domnia sa nu a făcut nimic. Dar cine l-a susținut pe actualul primar general? Ne amintim cu toții: coaliția de dreapta.

Nicușor Dan nu a ajuns primar general doar cu forțele proprii de activist ci susținut efervescent de USR și PNL. Ambele partide ar trebui să aibă un moment de onestitate și să-și asume dezastrul din Capitală, nu să vină cu încercări disperate de a-și acoperi greșelile”, a scris Gabriela Firea pe pagina personală de Facebook.

Gabriela Firea: „O jumătate de mandat Nicușor Dan a stat ascuns în birou

Ministrul Educației continuă șirul acuzațiilor la adresa primarului general al Capitalei și susține că acesta a evitat să iasă public și să de-a declarații. În discuție este adus subiectul apei calde, dar și cea mai recentă problemă, a câinilor vagabonzi care au ucis o femeie.

„O jumătate de mandat Nicușor Dan a stat ascuns în birou, cu telefonul pe silent. Sunt de notorietate apelurile făcute prin intermediul presei sau al rețelelor sociale de către chiar cei care l-au susținut pentru a-l convinge să le răspundă la telefon.

Nu a venit apa caldă nici la 28 septembrie 2020, nici în 2021, sau 2022? Bucureștenii nu au salariu de 1400 de euro? Se merge greu în trafic în lipsa consultantului de la New York? Oamenii se tem pentru viața lor din cauza câinilor vagabonzi agresivi care au sfâșiat o femeie? Parcurile sunt mizerabile și tramvaiele deraiază câte 3 într-o zi? Nicușor Dan, USR și PNL sunt principalii vinovați”, susține Gabriela Firea.

„Am citit că liberalii îi cer primarului soluții pentru parcuri, spații verzi și registrul verde. Ce așteptări poate avea cineva de la primarul care a vrut să dea parcurile pe mâna privaților pentru concerte și festivaluri? În Cișmigiul de sub nasul primarului, același Cișmigiu pentru care se luptau activiștii pe viață și pe moarte colcăie șerpii, mirosul este pestilențial, găinațul umple ce a mai rămas din bănci. Parcul Herăstrău- Regele Mihai este în aceeași stare de degradare, e plin de șobolani și gropi. Acestea sunt soluțiile salvatorului spațiilor verzi, dragi liberali”, a mai adăugat ministrul în postarea de pe rețelele de socializare.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: