Evenimentul Zilei > Monden > Fulgy recidivează: Dacă bag asta la amanet, iau 500.000 euro. E ceva ilegal
Fulgy recidivează: Dacă bag asta la amanet, iau 500.000 euro. E ceva ilegal

Fulgy recidivează: Dacă bag asta la amanet, iau 500.000 euro. E ceva ilegal

Fulgy a ieşit din nou în evidenţă cu declaraţii spectaculoase despre cântăreţul Alex Velea – considerat vinovat pentru ziua în care a fost prins drogat la volan – , dar şi despre un obiect misterios, despre care a susţinut că valorează 500.000 de euro şi reprezintă „ceva ilegal”.

La minutul 4.30 al înregistrării în care fiul Clejanilor discută cu Dan Capatos este declaraţia despre celebrul obiect auriu. Ulterior, rebelul din Clejani şi-a adus aminte că toate necazurile lui au început de când a fost în studioul de înregistrări deţinut de Alex Velea.

Astfel, Fulgy n-a avut nicio rezervă şi l-a ameninţat cu înjunghierea pe soţul cântăreţei Antonia. Printre altele, Fulgy s-a referit şi la ultimul scandal cu tatăl său, Ioniţă de la Clejani.

„Hai să răspund dacă am dat în tatăl meu. Eu dacă dau în tata, dau în Dumnezeu, aşa că nu există altceva în viaţa mea decât Dumnezeu. Ne mai certăm şi noi. Eu, emoţional, sunt bine, la spitale nu am mai fost, mă ocup de mine. O să vezi, o să fac vloguri, o să arăt toate activităţile mele de băiat sănătos la cap.

Fulgy susţine că a fost victima unei înscenări

Mi-a făcut manevră Velea, cu permisul. După ce am fumat cu el iarbă, la studio, mi-a zis: «Bă, eu mă duc cu tatăl Antoniei, nu vrei să te lăsăm?» Şi i-am zis că nu, mă duc eu singur acasă. Au venit doi şobolani de-ai lui cu mine şi mi-au făcut manevra. Acesta e adevărul.

A trecut timpul deja, nu mai pot să dovedesc. Am suferit doar eu, Velea a scăpat de data asta, dar de mine nu scapă. Ştie toată lumea că eu am droguri la mine, chiar şi acum aş avea droguri.

Noul Fulgy

Alex Velea nu a păţit nimic, iar eu am stat chinuit 22 de zile, în loc să mă bucur de viaţă. Nu mi se pare corect, dar eu sunt mai matur decât ei şi trec peste. Dar ăla dacă dă ochii cu mine, să moară familia mea, iau un briceag. Alex Velea dacă mai dă ochii cu mine, vreodată în viaţa lui, să mă salute sau ceva, o să-l bag în cărucior”, a declarat Fulgy în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Totuşi, se pare că atitudinea problematicului adolescent din Clejani s-a schimbat mult la doar o zi după ce a dezvăluit că problemele cu drogurile l-au făcut să fie aproape de comiterea unei fapte reprobabile chiar cu părinţii lui.