Evenimentul Zilei > Opinii > Invitatii EVZ > Frauda electorală din SUA nu te lasă cu fundul în două luntri
Frauda electorală din SUA nu te lasă cu fundul în două luntri

Frauda electorală din SUA nu te lasă cu fundul în două luntri

O anchetă la scară federală asupra alegerilor din SUA ar arunca o pată de rușine pe obrazul Americii; neanchetarea lor ar lăsa să planeze pe vecie o bănuială mai gravă decât rușinea.

Un editorial al lui R. Emmett Tyrrell Jr în The American Spectator, pe care l-am tradus pentru cititorii EVZ.

Am fost nehotărât, cu fundul în două luntri. De la alegerile din 3 noiembrie am fost nehotărât. Sunt gata să accept voința poporului, și doar în alegerile din 1960 au existat dovezi că alegerile prezidențiale au fost furate de una din tabere.

Atunci, Richard Nixon a refuzat să ceară o renumărare. A explicat că a cere renumărarea ar fi dus la dezbinarea țării. Pentru asta, a fost insultat de Democrați.

Nu există numai perdanți jalnici, există și câștigători jalnici.

Așadar, am fost cu fundul în două luntri încă de când voturile au început să vină, în seara de 3 noiembrie, sau 4, sau chiar 5 noiembrie. Cine poate spune cu precizie când s-au încheiat alegerile? Acele voturi sosite târziu pot lua zile întregi să fie numărate. Poate chiar ani.

În orice caz, ele par să-i fi adus lui Joe Biden avansul în fața președintelui Donald Trump. Eram pe punctul de a accepta vocea poporului. Joe Adormitul ar trebui să fie învingătorul. Măcar mă voi putea bucura de râsetele pe care le va provoca în următorii patru ani la Casa Albă. Sau poate vor fi doar trei ani la Casa Albă. Sau poate doar un an. Joe nu pare să fie în mare formă zilele astea, iar dependența de înghețată nu este foarte liniștitoare pentru glicemia sa.

Acum, va intra la Casa Albă cu piciorul în ghips. Declinul a început deja.

Totuși, în weekend, rezultatele studiului profesorului Paul Kengor au făcut să mă răzgândesc în privința ezitărilor mele. Iată una dintre descoperirile profesorului Kengor. La o audiere în Gettysburg, Pennsylvania, pe 25 noiembrie, un expert a declarat în fața Comisiei Majorității din Senatul statului că un lot de buletine conținea 570.000 de voturi pentru Joe Biden și doar 3.200 de voturi pentru Donald Trump.

Aceasta ar însemna 99,4% din voturi în favoarea lui Biden, iar cu acest lor a câștigat alegerile. Apropo, lotul de buletine a venit târziu.

Această descoperire m-a scos din nehotărârea mea. Acum vreau o anchetă privind alegerile. Mai sunt membri ai presei care cer o anchetă? Duminică dimineața, Maria Bartiromo a cerut o anchetă, după ce l-a intervievat pe Donald Trump. Neîndoielnic, admirabilul Tucker Carlson, Lou Dobbs, Sean Hannity și Mark Levin vor cere și ei o anchetă. Restul presei tace mâlc. Nu sunt curioși în legătură cu cele 570.000 de voturi dubioase.

Dar cât a durat numărarea lotului? Potrivit expertului menționat mai sus, un fost ofițer combatant cu un background în informațiile militare și în războiul electronic, col. r. Phil Walden, spune că nu a luat mult: vreo 90 de minute.

Profesorul Kengor are informații și din alte state cheie.

Pe 4 noiembrie, în Michigan, la aproximativ 6.30 AM, au venit 141.258 de voturi pentru Biden și numai 5.968 de voturi pentru Trump.

În Wisconsin, la 3.42 AM, tot pe 4 noiembrie, au venit 4.143.379 de voturi pentru Biden și un fleac de 25.163 de voturi pentru Trump.

În aceeași zi, în Georgia, la 1.34 AM, au venit 136.155 de voturi pentru Biden, și doar 29.115 voturi pentru Trump.

Toate aceste informații le avem mulțumită diligențelor lui Russell Ramsland de la Allied Security Sistems.

Cu siguranță, există mai multe dovezi ale fraudei care nu vor mai putea fi ținute secret multă vreme. Mai mult, dacă această fraudă este atât de mare cum pare să o arate Kengor, dovezi despre ea vor fi descoperite și în anii următori.

Deocamdată, se pare că alegerile din 2020 vor fi alegerile cele mai controversate din istoria americană.

Există acum o suspiciune în legătură cu numărarea voturilor la alegerile din 2020. Situația se va înrăutăți. Ca și starea de sănătate a lui Joe Biden. Acum, este o gleznă ruptă. Vor urma tensiunea arterială, un atac de inimă sau coronavirusul.

Curând, va veni Kamala Harris. Aceste alegeri se vor dovedi oricum un dezastru, indiferent de luntre.