Evenimentul Zilei > Justitie > Fraţi Cămătaru au fost ARESTAŢI PREVENTIV pentru scandalul de la Curtea de Apel Bucureşti
Fraţi Cămătaru au fost ARESTAŢI PREVENTIV pentru scandalul de la Curtea de Apel Bucureşti

Fraţi Cămătaru au fost ARESTAŢI PREVENTIV pentru scandalul de la Curtea de Apel Bucureşti

Fraţii Nuţu şi Sile Cămătaru au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, sub acuzaţia de lovire şi alte violenţe, dar şi pentru tulburarea liniştii publice, urmare a scandalului de joi de la Curtea de Apel. Atunci, Sile şi Nuţu s-au luat la bătaie pe holurile tribunalului cu rivalii din Clanul Sportivilor.

Fraţii Cămătaru au fost audiaţi sâmbătă la Parchetul de pe lângră Tribunalul Sectorului 4 şi, în cursul serii, au fost eliberaţi, după ce ordonanţa lor de reţinere a expirat. Judecătorii au decis ulterior ca cei doi să fie arestaţi preventiv, pentru lovire şi alte violenţe, dar şi pentru tulburarea liniştii publice.

Joi, fraţii Cămătaru s-au întâlnit la Curtea de Apel Bucureşti cu rivalii lor din Clanul Sportivilor. Cele două grupuri s-au luat la bătaie pe holurile tribunalului, iar unul din membrii Clanului Sportivilor s-a ales cu o lovitură la nas. Într-unul din momente, Sile Cămătaru a scos un cuţit şi a început să îşi ameninţe rivalii.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.