Evenimentul Zilei > Sport > Fotbalist celebru, arestat pentru agresiune. Riscă să piardă tot!
Fotbalist celebru, arestat pentru agresiune. Riscă să piardă tot!

Fotbalist celebru, arestat pentru agresiune. Riscă să piardă tot!

Un fotbalist celebru și antrenor al unei naționale de fotbal a ajuns în arest. Este acuzat că și-a bătut iubita

Unul dintre marii jucătorii ai echipei de fotbal Manchester United, omul care a jucat 24 de ani numai pe „Old Trafford”, aripa de vis cu aproape 1.000 de meciuri și peste 30 de trofee în tricoul roșu, a ajuns după gratii.

Fotbalist ceelebru, Ryan Giggs a fost arestat pentru violență conjugală.

Actualul selecționer al naționale Țării Galilor, Ryan Giggs, în vârstă de 46 ani, este în centrul unui scandal monstru după ce a fost arestat.

Fotbalistul a fost reținut sub acuzațiile de agresiune asupra iubitei sale, Kate Greville, anunță The Sun.

Poliția a fost chemată la vila de 1,7 milioane de lire a lui Giggs duminică, după mai multe plângeri.

„Poliția a fost chemată la ora 22.05, duminică, după o plângere. O femeie în jurul vârstei de 30 de ani avea răni minore, însă nu a cerut tratament. Un bărbat de 46 de ani a fost arestat și este suspect de agresiune”, a anunțat un reprezentant al poliției din Manchester, citat de gsp.ro.

Fostul mare fotbalist a fost eliberat pe cauțiune

Kate Greville și Ryan Giggs sunt împreună din anul 2017, însă în această perioada s-au împăcat și desparițit de mai multe ori.

Ryan Giggs a fost vedeta de la Manchester United, acolo unde a petrcut 24 de ani din cariera de fotbalist.

Reținut, duminică noaptea, pentru violență conjugală, el riscă să își piardă postul de selecționer al Țării Galilor.

Duminică noapte, poliția a fost chemată de urgență la vila lui din Worsley, 12 kilometri de Manchester, susține The Sun.

Și galezul în vârstă de 46 de ani a fost arestat, suspectat de violență conjugală, victima fiind iubita sa, Kate Greville.

„O femeie în vârstă de 34 de ani avea răni minore, fără să necesite spitalizare”, au anunțat responsabili din poliție.

A doua zi, Giggs a fost eliberat pe cauțiune, dar riscă să-și piardă de selecționer al Țării Galilor, chiar dacă a calificat naționala lui Bale și Ramsey la Euro.

Federația a anulat prezentarea de astăzi a lotului și nu se știe dacă el va fi pe bancă la meciurile din această lună, amicalul cu SUA și confruntările cu Irlanda și Finlanda, din Liga Națiunilor.

Ryan Giggs și-a înșelat soția cu nevasta fratelui

În afara gazonului, Giggs are un trecut conjugal agitat. S-a despărțit în 2017 de soția lui, Stacey, după un deceniu (au doi copii împreună), dar avea o relație cu Kate Greville din 2013. Pe Stacey a înșelat-o timp de opt ani cu Natasha, nevasta fratelui său!