Soții Alina și Ilan Laufer au motive de bucurie în această perioadă, după ce au aflat că, la capătul a opt ani de încercări nereușite, vor avea un bebeluș. Cei doi au povestit despre tratamentele și procedurile pe care le-au urmat, de-a lungul vremii, până când procedura a reușit, iar Alina a rămas însărcinată.

„Ne iubim foarte mult și ne-am dorit foarte mult (un copil). Vreau să spun că nu am încetat să încercăm în toți acești 8 ani de zile. Și știi cum tu încerci, faci tratamente, injecții în burtă, (…). Și vin prieteni la tine, o dată la ceva timp, și îți zic fă bă și tu o dată copii. (…) Era o presiune din toate părțile. Nimeni nu știa că noi la fiecare 6 luni de zile repetam analizele”, a povestit fostul ministru.

Ilan Laufer a precizat că în urmă cu câteva luni, soția sa a mai rămas o dată însărcinată, însă a fost cu ghinion.

„În urmă cu câteva luni sau chiar anul trecut, Alina a mai rămas o dată însărcinată și foarte repede după acel eveniment s-a stins sarcina, din păcate. Am fost foarte supărați. Acum, Alinei i-a fost frică să nu anunțăm prea repede, dar feelingul meu de data asta a fost așa că trebuie să-i anunțăm ca să știe și Dumnezeu”, a spus Ilan Laufer, conform Romania TV.

Fostul ministru a aflat că va deveni tată chiar cu prilejul zilei sale de naștere, pe 16 august. În aceeași zi, el și-a depus și candidatura la Primăria Municipiului București.

„Astăzi este cea mai frumoasă zi din viața mea. În această dimineață am aflat că soția mea Alina este însărcinată, chiar de ziua mea și de ziua în care îmi depun candidatura pentru funcția de Primar General al Capitalei. Nu am primit niciodată în viață asemenea cadouri, cu atât mai puțin chiar de ziua mea de naștere”, scria la vremea respectivă Ilan Laufer.

Soţii Laufer au locuit în Statele Unite o bună perioadă alături de Karina, fiica Alinei rezultată din mariajul cu cântărețul Jorge.

Lidia Buble a ieșit însoțită la piscină. Admiratorii au picat pe spate. Ce va spune Răzvan?

E sau nu Bianca Drăgușanu însărcinată? Poza ne spune secretul!