Fost ministru liberal, la un pas de tragedie pe litoral. A ajuns la spital de urgență

Fost ministru liberal, la un pas de tragedie pe litoral. A ajuns la spital de urgență

Fostul ministru liberal al Transporturilor din guvernul Ponta, Ovidiu Silaghi s-a înecat cu o bucată de usturoi și a ajuns la spital de urgență.

Acest incident căruia i-a picat victimă fostul ministru s-a petrecut într-o stațiune de pe litoral, unde Ovidiu Silaghi se afla în vacanță. În noaptea de luni spre marți, în jurul orei 2.00, fostul ministru al guvernului Ponta a fost transportat de urgență la spital. El a încercat să înghită o bucată de usturoi care i s-a blocat pe esofag, după cum relatează ziare.com.

Ovidiu Silaghi a avut noroc de medici care au reușit să intervină și să-l ajute să elimine „corpul strain”, punându-l rapid pe picioare. El a rămas cu o spaimă după acest episod foarte neplăcut care l-a adus într-o stare destul de dificilă.

Ne puteți urmări și pe Google News

„I s-a făcut o endoscopie și a fost chemat de acasă medicul endocrinolog, care nu era de serviciu. A fost foarte multă agitație, dar și mobilizare. Domnul ministru a plecat pe picioarele lui după câteva ore”, a declarat unul dintre cadrele medicale care era de gardă în acea noapte, conform sursei citate.

Informația a fost confirmată și de directorul Spitalului de Urgență din Constanța care a precizat că este vorba despre un fost ministru al Transporturilor, fără a-i da numele, însă.

Cariera politică a lui Ovidiu Silaghi

Ovidiu Silaghi a fost europarlamentar și parlamentar PNL de Satu Mare. El a mai îndeplinit funcția de ministru în două guverne. În mandatul premierului Călin Popescu Tăriceanu, OVidiu Silaghi a fost ministru pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Comerț, Turism și Profesii Liberale.

Ulterior, în primul guvern USL, condus de Victor Ponta, la data de 7 mai 2012, a fost numit ministrul Transporturilor. A deținut această funcție vreme de câteva luni, până în decembrie 2012, când a fost înlocuit.

A fost cercetat pentru corupție, ca ministru al Transporturilor, însă DNA a închis dosarul după cinci ani de anchetă. Pe 31 ianuarie 2018, procurorii au dispus soluția de clasare față de acuzațiile aduse lui Ovidiu Silaghi, în baza art. 16 alin. 1 lit. a) din Codul de procedura penală – „fapta nu există”.