Florin Dumitrescu nu revine în televiziune, dar are alt plan după Chefi la cuțite

Florin Dumitrescu nu revine în televiziune, dar are alt plan după Chefi la cuțite Chef Florin Dumitrescu nu mai revine în televiziune. Sursa foto: Instagram

După despărțirea de lumea televiziunii, Florin Dumitrescu își conturează proiecte ample, fără intenția imediată de a se întoarce pe micul ecran. Fostul jurat de la Chefi la cuțite i-a dat recent de gol pe ceilalți doi chefi, alături de care le pregătește ceva fanilor.

Lunile trecute, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au părăsit Antena 1, cu doar puțin timp înainte de a începe producția pentru noul sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Despre această plecare s-a speculat că ar fi fost motivată de aspecte financiare, însă Dumitrescu a respins ferm aceste zvonuri.

Ne puteți urmări și pe Google News

Florin Dumitrescu le pregătește noi proiecte fanilor

Recent, bucătarul le-a transmis fanilor săi că plecarea de la Antena 1 nu a fost despre bani, însă nu a vrut să dea mai multe detalii despre acest subiect.

În schimb, Florin Dumitrescu a dezvăluit că planifică să demareze un proiect online alături de Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea. Înainte ca acest proiect să prindă contur, celebrul bucătar preferă să gătească la evenimente private și petreceri.

„Nu a fost vorba de bani! Deloc! Cine spune că a fost vorba de bani, minte! Când se va putea discuta subiectul, îl voi discuta. Voi fi online. Ne gândim să facem ceva împreună în online.

Dar, momentan, vrem să nu ne mai vedem o perioadă. Eu îi tot propun, dar nici nu găsesc fonduri pentru a face ceea ce îmi doresc și nici nu aș vrea să îmi sacrific familia pentru un restaurant al meu.

Este nevoie de multă implicare. Prefer să gătesc pentru cine private, cine speciale pentru clienții unor restaurante deja în piață și, de ce nu, evenimente mari publice”, a scris Florin Dumitrescu pe Instagram.

Chefi la cutite

Chef Florin Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu. Sursa foto. Arhiva EVZ

Cei trei chefi se ocupă acum de pasiunile personale

Imediat după ce au plecat din televiziune, cei trei bucătari și-au dedicat timpul familiei și în special pasiunilor pe care le au. Chef Sorin Bontea a plecat în Deltă la pescuit, unde s-a pozat cu capturile prinse.

La rândul său, cu o pasiune pentru muzică, Chef Florin Dumitrescu a urcat pe scenă alături de celebra trupă Bere Gratis. Bucătarul a apărut în fața mulțimii, în arena Circului Metropolitan, și a interpretat mai multe melodii.

Am ținut secret acest moment două luni și am avut emoții uriașe. Miță, nașule, îți mulțumesc din suflet pentru ocazia de a cânta alături de tine și trupa ta fabuloasă. La mulți ani, Bere Gratis!”, a scris pe rețelele sociale chef-ul.

Prima reacție a lui Florin Dumitrescu după plecarea de la Chefi la cuțite

După plecarea de la Antena 1, Dumitrescu a venit cu un comentariu legat, cel mai probabil, de demisie.

Asta în timp ce ceilalți doi chefi au ales să păstreze tăcerea și să nu ofere nicio explicație suplimentară.

Cea dintâi condiție a fericirii e liniştea sufletului!”, a scris Florin pe pagina sa de Facebook.