Florian Walter, SPITALIZAT în stare gravă, în Dubai. Afaceristul, dat în urmărire internaţională, a făcut INFARCT

Florian Walter, SPITALIZAT în stare gravă, în Dubai. Afaceristul, dat în urmărire internaţională, a făcut INFARCT

Afaceristul Florian Walter este spitalizat, în stare gravă, după ce a făcut infarct în Dubai, informează Naţional. Aţionar majoritar al Romprest şi fost patron la Universitatea Cluj, el a fost dat în urmărire internaţională din 20 mai, dar a abţnut rezidenţă în Emiratele Arabe Unite din 13 iulie.

Despre Florian Walter se vorbea că s-ar fi refugiat în Cuba sau în Republica Dominicană. Naţional a reuşit să îl contacteze şi aşa s-a aflat că afaceristul se află în Dubai, ţară cu care România nu are semnat niciun fel de acord de extrădare.

Florian Walter a povestit că locuieşte într-un apartament din Dubai şi că nu a fugit înainte de 6 mai fiind prevenit de cineva, aşa cum s-a vehiculat, ci, se află în vacanţă în Europa în ziua demarării operaţiunilor de la Bucureşti.

 „Au vrut să mă omoare! Puteam să fiu mort la ora asta!”, spunea Florian Walter, care anunţă pe aceeaşi cale că nu se va întoarce curând în România. „Nu pot să vin în România! De ce să mor în România? Sper că după atâtea luni să pot să-mi văd fiica”, îşi mai dorea omul de afaceri. Pe de altă parte, Florian ne-a mai declarat că a efectuat şapte zile de arest la sosirea în Dubai şi, deşi la momentul realizării interviului se află sub control judiciar, a primit fără probleme viza de rezidenţă în Emiratele Arabe Unite.

Ne puteți urmări și pe Google News