Fiul Deei și al lui Dinu Maxer, apel disperat la părinții săi. Ce înțelegere au găsit cei doi

Fiul Deei și al lui Dinu Maxer, apel disperat la părinții săi. Ce înțelegere au găsit cei doi

Dinu Maxer a povestit cum a reacționat fiul lui, Andreeas, când a aflat că va divorța de Deea Maxer. Artistul a declarat că cei mici nu meritau să vadă ceartă în casă și că au prefarat să se separe.

Zilele trecute, Deea și Dinu Maxer au anunțat că divorțează. Cei doi au împreună doi copii, o fetiță și un băiat. Artistul a povestit că fiul său este destul de mare și că a înțeles că s-au despărțit din cauza unor neînțelegeri.

Deea și Dinu Maxer au căzut de comun acord în ceea ce privește custodia celor doi copii. Andreas va rămâne alături de Dinu Maxer, iar Maya va rămâne cu mama ei. Fosta parteneră a artistului și-a cumpărat un apartament în același bloc, pe aceeași scară, apartament în care va locui cu micuța.

„Avem tutelă comună. Băiatul a vrut să rămână la mine, fetița la mama ei. Noi stăm la doi, ele stau la 5, casa fetelor, casa baieților. Deea a cumpărat un apartament și aici e șocul pe care l-am resimțit din vorbele celorlalți. S-a mutat pe aceeași scară, în același bloc, da! Noi am gândit totul pentru copii. Mulți or sa spună că nu e adevărat”, a spus Dinu în cadrul emisiunii Exclusiv VIP cu Cristi Brancu.

Ne puteți urmări și pe Google News
Deea Maxer a reacționat după ce Dinu a dat detalii despre divorț: „Am ajuns să devenim din compatibili, incompatibili”

Sursa: Facebook - Dinu Maxer

Dinu Maxer a declarat că fiul lor le-a spus că este mai bine să divorțeze dacă se tot ceartă. „Tati, e mai bine așa (n.r. să divorțeze) că nu vă mai certați”, a mai mărturisit Dinu Maxer.

Dinu și Deea Maxer divorțează

Dinu și Deea Maxer erau unul dintre cele mai îndrăgite cupluri. Cu toate astea, ei au anunțat că divorțează pentru că a dispărut scânteia dintre ei. Ei au subliniat că nu a fost vorba despre infidelitate.

„Am decis să ne încheiăm căsătoria după 18 ani de relație plini de iubire, fidelitate, respect și muncă depusă cot la cot în tot ceea ce am construit! Ne suntem recunoscători pentru această călătorie în care am fost pe rând, piloți! Mulțumesc,@dinumaxer !

Voi ne știți viața, ca pe o carte deschisă, fiind mereu în atenția voastră și înconjurați de apreciere și admirație. Pentru toate acestea vrem să vă mulțumim și tot odată ne dorim să respectați acest moment din viața noastră. Ne dorim discreție, liniște și pace pentru fiecare dintre noi și cel mai important, pentru copiii noștri. Fiți blânzi! Dumnezeu știe drumul fiecăruia! Mulțumim, Deea și Dinu Maxer!”, este mesajul scris de vedetă pe pagina sa de Facebook.