Evenimentul Zilei > Politica > Firea i-a pus gând rău lui Nicușor Dan. „Vreau să salvez Capitala de falşii salvatori”
Firea i-a pus gând rău lui Nicușor Dan.  „Vreau să salvez Capitala de falşii salvatori”

Firea i-a pus gând rău lui Nicușor Dan. „Vreau să salvez Capitala de falşii salvatori”

Liderul PSD Gabriela Firea a anunțat joi că va candida pentru un nou mandat de primar general al Bucureștiului. Motivația sa este clară.

Fostul edil al Capitalei se gândește la oportunitatea unui nou mandat. Senatoarea Gabriela Firea, a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă la Botoşani, că îşi doreşte să candideze în 2024 pentru un nou mandat la Primăria Capitalei, relatează Agerpres.

„Eu am un obiectiv exprimat. Vreau să salvez capitala de falşii salvatori ai Capitalei”

Prim-vicepreşedinta PSD a precizat că intenţia sa nu este de a candida la următoarele alegeri prezidenţiale, așa cum s-a mai speculat. Politiciana va participa la alegerile locale pentru funcţia de primar al municipiului Bucureşti.

„Eu am un obiectiv exprimat şi pot să îl spun şi în faţa dumneavoastră. Eu vreau să salvez capitala de falşii salvatori ai capitalei, de cei care au manipulat în campania electorală minţind că vor rezolva de pe 28 septembrie problema apei calde şi a căldurii pentru că au o relaţie privilegiată cu Guvernul şi cu Elcen, care aparţine de Guvern, că nu va mai livra agent termic sub parametri şi, de asemenea, că vor avea buget pentru investiţii.

De 5 luni, bucureştenii au stat în case în frig mult mai mult decât erau sincope în mandatul meu

Iată că nu s-a întâmplat acest lucru şi că, de 5 luni de zile, bucureştenii au stat în case în frig mult mai mult decât erau sincope în mandatul meu. Misiunea mea, cel puţin aşa am stabilit la nivel politic, este, dacă suntem sănătoşi, suntem toţi bine, ajungem peste 3 ani şi jumătate la acel moment, să salvez Bucureştiul de falşii salvatori”, a afirmat Gabriela Firea.

Săptămâna trecută, actualul primar a acuzat-o pentru felul în care a condus Bucureștiul, spunând că în timpul administrației pecedente locul spațiilor verzi a fost luat de construcții. „Ar trebui să-i fie ruşine pentru ce a făcut cu oraşul. S-a stricat în toate cele trei elemente importante, au dispărut spaţii verzi. (…) Au fost probleme şi la densificarea exagerată, şi la patrimoniul construit, adică demolări de case şi apariţii de blocuri nepotrivite în zone istorice”, a declarat primarul Nicuşor Dan, într-o emisiune la PrimaTV.

Senatoarea a fost prezentă joi, la Botoşani, la o întâlnire cu conducerea organizaţiei judeţene a PSD şi cu primarii din judeţ. La şedinţă au participat şi liderul social-democrat, Marcel Ciolacu, precum şi secretarul general al acestei formaţiuni politice, Paul Stănescu.