Gabriela Firea, sub bisturiul medicilor: „În viteza vieţii, tindem să uităm esenţialul”

Gabriela Firea, sub bisturiul medicilor: „În viteza vieţii, tindem să uităm esenţialul”

Fostul primar al Capitalei, la ora actuală senator PSD, Gabriela Firea a trecut prin momente dificile: a suferit o intervenţie chirurgicală.

Gabriela Firea a ținut să-și liniștească susținătorii, într-o postare făcută pe contul Facebook.

„După o zi intensă, îmi adun toată energia pentru a le aduce mulţumiri speciale cadrelor medicale  care m-au îngrijit în timpul intervenţiei chirurgicale de azi”, a scris Gabriela Firea.

Ne puteți urmări și pe Google News

Fostul primar general al Capitalei a fost operată la o clinică privată şi a ţinut să le mulţumescă medicilor care au îngrijit-o. A făcut asta printr-un mesaj postat pe Facebook, vineri seara, la scurt timp după terminarea intervenţiei chirurgicale.

Gabriela Firea, mesaj din spital

„Dupa o zi intensa, imi adun toata energia pentru a le aduce multumiri speciale cadrelor medicale de la Spitalul Sanador, care m-au ingrijit in timpul interventiei chirurgicale de azi : Dl. Prof Dr. Nicolae Poiana, Dl. Dr. anestezist Bogdan Grigore, Dna. asistenta-sefa Mihaela Enciu si tuturor celorlalte asistente. Nu in ultimul rand, doamnei doctor Doris Andronescu, managerul Sanador, a carei daruire pentru profesie si dragoste de oameni se simte atat in buna organizare, cat si in sufletul pe care il pun cadrele medicale pentru vindecarea pacientilor. Acum totul e bine, sunt spre vindecare Dragii mei, sa aveti grija de sanatate, fie ca sunteti tineri sau seniori, doamne sau domni. În viteza vietii, tindem sa uitam esentialul : fara sanatate nu putem fi nici alaturi de cei pe care îi iubim, nu putem munci si nici nu ne putem bucura de natura, de calatorii, de lucurile simple care fac viata mai frumoasa! Sa fiti sanatosi!”, a scris Firea pe pagina sa de Facebook.

Gabriela Firea (născută Gabriela Vrânceanu la 13 iulie 1972, în Bacău) a fost jurnalistă, după care a abandonat presa în favoarea politicii, membră a Partidului Social Democrat.

La alegerile din 5 iunie 2016, Gabriela Firea aleasă Primar general al Municipiului București.

În cariera sa, Gabriela Firea a mai ocupat și alte funcții. A fost consilieră pentru relații publice și imagine a premierului Mugur Isărescu (ianuarie 1999).

A fost purtătoare de cuvânt și secretar de stat, șefă a Departamentului pentru Comunicare din cadrul Guvernului Isărescu (februarie-decembrie 1999).