Evenimentul Zilei > Sport > Finanțatorul a anunțat. Dinamo se vinde după Paște. Actele se semnează marți
Finanțatorul a anunțat. Dinamo se vinde după Paște. Actele se semnează marți

Finanțatorul a anunțat. Dinamo se vinde după Paște. Actele se semnează marți

Finanțatorul Ionuț Negoiță a anunțat că marți vrea să scape de clubul Dinamo.

Ionuț Negoiță, finanțatorul echipei Dinamo, va avea o întâlnire, marți, cu reprezentanții Asociației „Dinamoviști pentru Dinamo”. Omul de afaceri vrea să se retragă de la club, așa cum a anunțat de mai multă vreme, conform gsp.ro.

Întâlnirea decisivă are loc marți, a treia zi de Paște și tot atunci s-ar putea parafa și înțelegerea. Negoiță ar renunța la 82% din acțiunile pe care le deține în „Groapă”

„Am luat act de răspunsul dumneavoastră prin care vă manifestați în mod ferm intenția de a achiziționa în întregime pachetul deținut de SC Lotus Perfect Products SRL la SC Dinamo 1948 SA. Am luat act și de angajamentul ferm de a prelua în întregime drepturile și obligațiile acționarului majoritar cât și ale SC Dinamo 1948 SA și că veți face toate demersurile necesare în vederea continuării activității.

Imediat după terminarea Sărbătorilor Pascale, marți, 21 aprilie, suntem de acord să semnăm contractul de vânzare-cumpărare al pachetului de acțiuni, în conformitate cu oferta noastră și angajamentul dumneavoastră. Am transmis contactul notarului care se va ocupa de perfectarea actelor domnului Bogdan Pancu”, a anunțat Negoiță.