Filmul „Maria, Regina României” interzis de Ungaria. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Filmul „Maria, Regina României” interzis de Ungaria. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Direcția Generală a Aviației Civile din Franța și-a exprimat reținerea față de antenele 5G ce urmează să fie activate în apropierea aeroporturilor, indicând un posibil risc major. Cauza ar putea fi potențialele interferențe cu aparatura de control de la bordul aparatelor de zbor. În prezent, aviația civilă franceză efectuează analize tehnice complementare pentru a se asigura de compatibilitatea antenelor 5G cu nevoile sale.

Deși aeroporturile nu sunt prioritare în comparație cu centrul orașelor, mai ales în contextul crizei sanitare, operatorii au cheltuit aproape 3 miliarde de euro pentru a cumăra  frecvențele și nu își ascund nemulțumirile, mai ales că veto-ul aeroporturilor a venit foarte târziu.

Companiile de telecomunicații se tem că actuala situație ar putea alimenta și teoria conspirației, mai ales că 5G suscită ingrijorări de ani de zile.

 Este firesc să ai rezerve, dar 7% din mapamond este deja acoperit de 5G și nu a fost nici cea mai mică problemă pentru avioane, spun operatorii de telecomunicații. Pentru că nu au zburat, a fost interdicție de zbor din cauza distopiei sanitare.

Ne puteți urmări și pe Google News

SFR, unul dintre cei mai mari operatori din Franța amenință chiar că nu va plăti către stat cele 118 milioane de euro pentru prima rată din prețul frecvențelor. Iar Bouygues Telecom solicită o indemnizație pe măsura noilor restricții cu care se confruntă. Societatea care reglementează domeniul, ANFR susține că antenele în discuție reprezintă o minoritate și că întârzierea va fi de doar câteva săptămâni. Dacă în Germania totul merge cum a fost programat, și în Franța va fi la fel,  asigură ANFR.

În Germania, Deutsche Telekom vizează 40 de milioane de clienți până la sfârșitul anului, iar Vodafone promite încă 10 milioane. La aceștia se adaugă, încâ 9 milioane acoperiți de Telefonica. Astfel, Germania va fi țara cu cei mai mulți abonați care folosesc 5G până la sfârșitul lui 2020.

În Marea Britanie, 5G este accesibil în peste 200 de orașe, iar în Italia se asteaptă ca peste 200 de orașe să fie acoperite de tehnologia 5G, la care se vor adăuga și 200 de destinații turistice până la sfârșitul lui 2021.