Evenimentul Zilei > Actualitate > Filmul „Jocurile foamei” are parte de încasări record
Filmul „Jocurile foamei” are parte de încasări record

Filmul „Jocurile foamei” are parte de încasări record

Filmul "Jocurile foamei" a intrat pe locul cinci în topul încasărilor din prima zi de proiecţie, cu peste 68 de milioane de dolari câştigaţi numai în Statele Unite, scrie Associated Press.

Aceeaşi producţie are cele mai mari încasări, calculate pentru prima zi, dintre filmele care nu au fost o continuare. În topul încasărilor, înaintea filmului "Jocurile foamei", mai sunt "Harry Potter şi Talismanele Morţii – Partea a doua", ultimul film din seria ce îl are ca persoanj principal pe cunoscutul vrăjitor, şi cele trei filme care au urmat producţiei "Saga Amurg": "Lună Nouă", "Zori de zi" şi "Eclipsa". Analiştii estimează că acest succes la box-office în prima zi va atrage încasări de aproximativ 140 de milioane de euro în primul weekend, numai în Statele Unite.
Filmul se bazează pe prima carte dintr-o trilogie scrisă de Suzanne Collins şi o are în prim plan pe Katniss Everdeen, jucată de Jennifer Lawrence, o tânără care se oferă să participe la un turneu nemilos în care copii sunt aruncaţi într-o arenă pentru a se lupta până la moarte. Totul se întâmplă într-o lume postapocaliptică, în care oamenii trăiesc în 12 districte care sunt păzite pentru ca locuitorii să nu înceapă o nouă revoltă.
Sursă: Yahoo News
Citiţi şi:

  • "Jocurile foamei" l-ar putea detrona pe "Harry Potter"
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: