Evenimentul Zilei > Actualitate > Fiica Andreei Marin: „Tu ești modelul meu şi eu vreau să fiu ca tine, pentru că tu ești perfectă”
Fiica Andreei Marin: „Tu ești modelul meu şi eu vreau să fiu ca tine, pentru că tu ești perfectă”

Fiica Andreei Marin: „Tu ești modelul meu şi eu vreau să fiu ca tine, pentru că tu ești perfectă”

Andreea Marin a avut parte de niște sărbători liniștite deși, Ştefan Bănică Jr. a ales să mărturisească, chiar de ziua fiicei lor, că actuala sa iubită, Lavinia Pârva, va avea un copil.

Andreea Marin s-a căsătorit cu Ştefan Bănică Junior în 2006, iar în 2007 a născut-o pe Violeta. Divorțul dintre Andreea Marin și Ştefan Bănică Jr. a avut un impact puternic asupra Violetei, a mărturisit Andreea Marin într-un interviu mai vechi, conform cancan.ro

Vedeta a mărturisit că divorțul de Ştefan Bănică Jr. a avut un impact puternic asupra fiicei lor. 

Acum, Violeta are 10 ani și este la vârsta la care pune multe întrebări și se răzvrătește.

„Am avut ieri o discuție cu ea, pentru că e la vârsta la care se mai răzvrătește, are 9 ani şi jumătate, şi se mai întâmplă. Îi spuneam că mi-ar plăcea să ne înțelegem şi atunci m-a întrebat:

De ce crezi că eu sunt atât de bună la școală? Pentru că tu eşti modelul meu şi eu vreau să fiu ca tine, pentru că tu ești perfectă?”. I-am spus că nu sunt perfectă, dar că-mi dau silinţa să fiu cât mai bună. Ea ştie deja că oamenii mari au responsabilitățile lor, însă că va veni timpul când şi ea va trebui să mă ajute. Ea are şi ea responsabilitățile ei în gospodărie: are grijă de animalele pe care ea le-a vrut. În grădină lucrăm amândouă. Împreună cu ea am trecut prin bune, dar şi prin mai puţin bune.

Nu e uşor pentru un copil să treacă prin despărțirea părinţilor lui, deşi noi am avut grijă ca ea să simtă unitatea noastră în jurul ei. Copiii au capacitatea de a sesiza mult mai bine nuanțele, emoțiile, vorbim de o generație mult mai precoce.

Mă uit la Violeta şi mă văd pe mine”, a spus Andreea Marin, conform b1.ro