Evenimentul Zilei > Social > FIICA afaceristului găsit cu GÂTUL TĂIAT şi-a RECUNOSCUT FAPTA. Motivul INCREDIBIL pentru care un COPIL şi-a UCIS PĂRINTELE
FIICA afaceristului găsit cu GÂTUL TĂIAT şi-a RECUNOSCUT FAPTA. Motivul INCREDIBIL pentru care un COPIL şi-a UCIS PĂRINTELE

FIICA afaceristului găsit cu GÂTUL TĂIAT şi-a RECUNOSCUT FAPTA. Motivul INCREDIBIL pentru care un COPIL şi-a UCIS PĂRINTELE

Fiica afaceristului din Fălticeni găsit cu gâtul tăiat și-a recunoscut fapta. Ea le-a povestit anchetatorilor și care a fost motivul care a împins-o să își ucidă tatăl într-un asemenea mod.

Scenele par desprinse dintr-un film de groază cu final tragic, dar tânăra le-a povestit anchetatorilor totul, inclusiv motivul care a condus-o la o asemenea faptă.

În vârstă de 17 ani, fiica lui Viorel Cârnăreasa, se afla încă de la bun început pe lista suspecţilor. Aceasta, deşi suferă de probleme psihice, cu acordul medicilor a fost interogată de anchetatori, cărora le-a povestit totul.

Tânăra a declarat că şi-a pierdut cumpătul în momentul în care tatăl ei a luat-o la rost în legătură cu volumul prea ridicat la care asculta muzică. Atunci, ea a pus mâna pe un cuțit și pe o toporișcă, cu care l-a atacat pe tatăl ei. I-a înfipt cuțitul în gât și a fugit de la locul faptei.

Afaceristul a fost găsit în gasă, mort, de fratele lui, care a mers la el acasă pentru că bărbatul nu îi mai răspundea la telefon. Victima avea plăgi tăiate la nivelul mâinilor și a feței, semn că a încercat să se apere de loviturile aplicate de fiica lui minoră, scrie Libertatea.