Filmul nu dispune şi de versiunea audio, astfel încît nu se poate şti cu exactitudine subiectele discutate de cei trei.

Conform declaraţiilor echipei de jurnalişti care a realizat acest material, întâlnirea ar fi avut loc ieri dimineaţă, iar principalele subiecte dezbătute au fost concentrate asupra crizei internaţionale a energiei şi a alimentaţiei, precum şi a inundaţiilor din Statele Unite care au distrus recolta de porumb din partea de central-vestică.

Conform ziarului "Granma", Hugo Chavez a avut parte de o întâlnire de o ora şi jumătate "animată şi afectivă" cu Fidel Castro. Jurnaliştii de la postul de televiziune cubanez Mega TV au comentat pe această ultima ieşire publică a lui Fidel Castro, precizând totodată faptul că nu se poate şti până la urmă dacă imaginile au fost filmate luni sau dacă sunt mai vechi.

Fostul lider al Cubei nu a mai fost văzut în public de peste cinci luni, timp în care au apărut diverse speculaţii cu privire la starea de sănătate precară a lui Fidel Castro. Acesta a cedat din august 2006 puterea, din cauza unei intervenţii chirurgicale, iar pe 19 februarie 2008 că anunţat că renunţă oficial la putere.

(12:50)